H Γαρυφαλιά Καλληφώνη ομολόγησε ότι έχει σχέση! (ΦΩΤΟ)

26.09.2022 / 8:26
unnamed

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM ομολόγησε αυτό που όλοι περιμέναμε να ακούσουμε.Ολοένα και περισσότερες είναι οι φήμες το τελευταίο διάστημα που θέλουν την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον Χρήστο Μάστορα να είναι σε σχέση. Ο frontman του συγκροτήματος «Μέλιsses» έχει επιλέξει να κρατάει την προσωπική του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.Από την άλλη, η Γαρυφαλιά Καληφώνη χώρισε πριν μερικούς μήνες από τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Κυριάκου και αποφεύγει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κυκλοφόρησαν πολλά δημοσιεύματα που τους ήθελαν να κάνουν διακοπές μαζί, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές σε διάφορα νησιά της Ελλάδας. Οι δυο τους ωστόσο, δεν είχαν διαψεύσει αλλά ούτε επιβεβαιώσει τα όσα γράφονταν. Το μοντέλο φέρεται να ακολούθησε τον τραγουδιστή στην περιοδεία του και έτσι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Γαρυφαλιά Καληφώνη μόλις ομολόγησε τη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα;

Το πρωί της Κυριακής 25/9 το νεαρό μοντέλο έκανε ένα Q&A με τους διαδικτυακούς της φίλους όπου δεν δίστασε να απαντήσει ακόμη και στις πιο αδιάκριτες ερωτήσεις. Μια από τις ερωτήσει που δέχτηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη ήταν για την προσωπική της ζωή, με την ίδια να επιβεβαιώνει πως βρίσκεται σε σχέση.Μπορεί η ίδια να μην αποκάλυψε ποιος είναι ο σύντροφός της, όλα ωστόσο δείχνουν πως ο Χρήστος Μάστορας είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

H Γαρυφαλιά Καλληφώνη ομολόγησε ότι έχει σχέση! (ΦΩΤΟ) 2

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα