Πάτρα: Προβληματίζει οδηγούς και αυτοκινητιστές ο παραλιακός ποδηλατόδρομος

19.09.2022 / 11:12
fa 40

Οι εργασίες  του παραλιακού ποδηλατοδρόμου στην Πάτρα δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα και ο ανάδοχος, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να πάρει νέα παράταση αφού η τελευταία που του είχε δοθεί έληγε στο τέλος του Αυγούστου.

Οι εργασίες για τον ποδηλατόδρομο έχουν φτάσει λίγο μετά το ύψος της Τριών Συμμάχων και το έργο είναι να καταλήξει στην οδό Παπαφλέσσα. Στο μεταξύ αυτό που προβληματίζει οδηγούς και επαγγελματίες αυτοκινητιστές είναι ότι από την Όθωνος Αμαλίας και μετά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το κυκλοφοριακό εξαιτίας της σμίκρυνσης του πλάτους του δρόμου, αλλά και της παράνομης στάθμευσης.

Μάλιστα τις περασμένες ημέρες, σύμφωνα με αρκετούς Πατρινούς, παρατηρήθηκε το φαινόμενο της στάθμευσης ακόμα και πάνω στον ποδηλατόδρομο από τον οποίο είναι να περνούν τα ποδήλατα.

Ως προς το θέμα το κυκλοφοριακού  η δημοτική αρχή σκέφτεται να προχωρήσει σε ρυθμίσεις μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών, απαγορεύοντας την στάθμευση στην ανατολική μεριά της Όθωνος Αμαλίας. Όμως από τη στιγμή που δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης, αυτό θα δημιουργήσει πρόβλημα και ενδεχομένως να εντείνει το κυκλοφοριακό.

Πάντως, από την πλευρά του ο δήμος τονίζει ότι έργο του παραλιακού ποδηλατόδρομου θα προχωρήσει και θα ολοκληρωθεί έστω και με καθυστέρηση, αλλά έτσι όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Έξω δηλαδή από την λιμενική ζώνη, στην δεξιά πλευρά της παραλιακής, κοιτάζοντας προς το λιμάνι…

(Η φωτογραφία είναι του Οδυσσέα Ξεριζωτή)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα