«Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. πρώτη δύναμη στο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.»

02.07.2022 / 10:32
ka 36

Σε ανακοίνωση τονίζονται τα εξής: «Με μεγάλη συμμετοχή και θερμό κλίμα ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες της 91η Γενικής Συνέλευσης της Δ.Ο.Ε., για την ανάδειξη νέου ΔΣ, έπειτα από δύο χρόνια που η πανδημία είχε ανακόψει τις εκλογικές διαδικασίες.

Με υπεύθυνη, ανεξάρτητη και αδέσμευτη στάση, με ενωτική διάθεση και σύμπνοια ως Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. εκφράσαμε τις σταθερές και διαχρονικές θέσεις μας, εκφράσαμε τις απόψεις μας πάνω στα σημαντικά ζητήματα του κλάδου μας, μεταφέραμε τα προβλήματα και τις ανησυχίες των συναδέλφων. Παράλληλα, καταφέραμε ως παράταξη μεταξύ άλλων να εντάξουμε στο διεκδικητικό πλαίσιο της ΔΟΕ, τη μείωση του ωραρίου των Νηπιαγωγών, την αποζημίωση υπερωριών,  την αύξηση των προσλήψεων για την κάλυψη λειτουργικών κενών.

Η εμπιστοσύνη των συναδέλφων εκπαιδευτικών στην παράταξή μας που φάνηκε ξεκάθαρα στις κάλπες για την ανάδειξη Δ.Σ. Συλλόγων και Αντιπροσώπων για τα Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε., αναδεικνύοντας μας με τη στήριξή τους πρώτη δύναμη, αποτυπώθηκε ηχηρά και στην εκλογική διαδικασία της ΔΟΕ, καθώς η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. αναδείχθηκε πρώτη με 3 έδρες στο νέο Δ.Σ. της ΔΟΕ.

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Πάτρας εκφράζει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια στον Ανδρουλάκη Μάνο, στη Βενετοπούλου Γιώτα και στον Κικινή Θανάση για την επανεκλογή τους στο Δ.Σ. της ΔΟΕ, που αποτελεί το επιστέγασμα του αγώνα μέσα από θέσεις ευθύνης κάτω από δύσκολες συνθήκες για τον κλάδο μας.

Τέλος, θα θέλαμε να εκφράσουμε ως Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Πάτρας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Πάτρας, που μας ανέδειξαν με τη δύναμή τους και την ψήφο τους ως Αντιπροσώπους στην 91η Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και μας ανέθεσαν το υπεύθυνο και δύσκολο έργο της εκπροσώπησής τους στην Ομοσπονδία, ευελπιστώντας να φανήκαμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης τους.

Οι αντιπρόσωποι της Δ.ΑΚ.Ε./Π.Ε. Πάτρας για το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας:

Νίκος Θεοδωρόπουλος

Μαρία Σαββοπούλου

Παναγιώτης Καρασπήλιος

Βασιλική Καλαντζή».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα