Πάτρα: Καταγγελίες για κλοπή υλικού  στο γήπεδο του Παναχαϊκου Σουλίου

07.03.2022 / 15:26
souli_gipedo

Ο κάτοικος στη περιοχή του Σουλίου Ανδρέας Κεπενός  έστειλε ανακοίνωση με την οποία καταγγέλλει κλοπή  υλικού περιμετρικά του γηπέδου  του Παναχαϊκου Σουλίου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Και άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές…

Την ώρα που επίσημα ανακοινώθηκε ότι στους εξωτερικούς χώρους, παύει η υποχρεωτικότητα της μάσκας, την ώρα που ΌΛΗ η ΠΑΤΡΑ, κινούνταν στο ρυθμό του καρναβαλιού και όλοι ήταν μασκαρεμένοι για διασκεδαστικούς λόγους, την ίδια εκείνη ώρα κάποιοι άλλου είδους “μασκαράδες”, βρήκαν την ευκαιρία να δράσουν και να επιδράσουν όχι για διασκεδαστικούς λόγους,

αλλά για λόγους καταστροφικούς, πλειάτσικου κλπ και έκλεψαν για άλλη μία φορά περουσιακά στοιχεία του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΝΑΧΑΪΚΟΥ ΣΟΥΛΙΟΥ.

Συγκεκριμένα ξήλωσαν ‘ολη την περίφραξη του ανατολικού τμήματος και αφαίρεσαν τα υλικά αυτής και αρκετά πασάλια που μπόρεσαν να “ξεριζώσουν”. Επίσης έχουν προσπαθήσει να παραβιάσουν και να αφαιρέσουν και άλλα αντικείμενα, αθλητικό υλικό, κλπ.

Παρά τις καταγγελίες που έχουν γίνει στις αρχές και ιδιαίτερα κατά το παρελθόν (είχαν αφαιρέσει Η/Ζ, γενήτριες, αθλητικό υλικό, έγγραφα, βιβλία και στοιχεία του συλλόγου, κλπ), δεν είχαμε καμία ενημέρωση από τις αρμόδιες αρχές.

Μετά από πολλές και πολύχρονες προσπάθειες, των ανθρώπων του Αθλητικού Συλλόγου, η Δημοτική αρχή εγκατέστησε τρεις στύλους ρεύματος, για να φωτίζεται τουλάχιστον ο δρόμος που διέρχεται μπροστά από το γήπεδο. Παρά τη λάθος θέση που εγκαταστάθηκαν, σε σχέση με την προτεινόμενη, για καλύτερο φωτισμό, αυτό από μόνο του δεν επαρκεί.

Ταυτόχρονα η Πολιτική Προστασία, μετά από χρόνια αιτήματα, μετά τις τελευταίες πυρκαγιές στην περιοχή, όρισε το χώρο, ως χώρο συγκέντρωσης των κατοίκων για κάθε έκτακτη περίπτωση. Ξέχασε όμως ότι ο χώρος κατά τις βραδυνές ώρες, έχει μαύρο σκοτάδι και καμία παροχή ρεύματος.

Αν συνδυάσουμε τη σοβαρή έλλειψη αθλητικών χώρων και ιδιαίτερα γηπέδων ποδοσφαίρου, στην Πάτρα, ας καταλάβουν οι υπεύθυνοι, ότι υπάρχουν λύσεις, αλλά τις αφήνουν στο έλεος του Θεού και πολλοί χειρότερα στο “έλεος” κάποιων επιτίδειων “ανθρώπων”.

Πρέπει επιτέλους να σταματήσει αυτό και για να σταματήσει πρέπει, εκτός από τους εαυτούς μας ως υπεύθυνοι πολίτες, οι αρμόδιοι φορείς και οι υπηρεσίες που εμπλέκονται σε τέτοιες περιπτώσεις, να δράσουν άμεσα και με τη δική μας συνεργασία, να μπορέσουμε να απαλλαγούμε από τέτοια φαινόμενα, πριν είναι αργά.

Παρακαλώ μέσα από κάθε μέσο επικοινωνίας, να ακουστεί δυνατά: ότι μία αθλητική εγκατάσταση, που είναι ανοικτή για κάθε αθλητική δραστηριότητα, όλες τις ώρες και για κάθε πολίτη της περιοχής, να τυγχάνει τον απαραίτητο σεβασμό και αυτός ή αυτοί που προξένησαν αυτή τη λεηλασία και ζημία, στο γήπεδο άμεσα να οδηγηθούν στο φώς και να πέσουν οι μάσκες και οι κουκούλες. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ

Ευχαριστώ πολύ.

Ανδρέας Κεπενός”.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα