Πάτρα – Απίστευτο: Υποτίθεται ότι έκανε ιδιαίτερα Αγγλικών στο παιδί της αλλά τελικά … την έκλεβε – Χειροπέδες σε δασκάλα

28.02.2022 / 10:39
2272507

Δεν πίστευε στα μάτια της Πατρινή όταν αντιλήφθηκε πως η δασκάλα που είχε φέρει στο σπίτι της για τα μαθήματα Αγγλικών στο παιδί της, τελικά την έκλεβε αποσπώντας πάνω από 3.000 ευρώ.

Η Πατρινή κομμώτρια στο επάγγελμα μόλις αντιλήφθηκε την απώλεια χρημάτων ειδοποίησε την Ασφάλεια Πατρών η οποία πέρασε χειροπέδες στην δασκάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η εκπαιδευτικούς φέρεται να εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ήταν μόνη στο σπίτι με το παιδί και αφού είχε επισημάνει ότι η μητέρα φύλαγε μικρά χρηματικά ποσά σε ντουλάπι της κουζίνας για τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας, με διάφορες προφάσεις πήγαινε στην κουζίνα και φέρεται να αφαιρούσε διάφορα χρηματικά ποσά.

Μάλιστα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που διήρκεσε αυτό, το συνολικό ποσό που αφαίρεσε ήταν περί τις 3.500 ευρώ.

Η καθηγήτρια συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών επ’ αυτοφώρω και παραπέμφθηκε στο αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών να δικαστεί, η δίκη της όμως αναβλήθηκε για τον προσεχή Μάιο. Η μητέρα, η οποία διατηρεί κομμωτήριο στην οδό Ακρωτηρίου, δήλωσε σοκαρισμένη από το γεγονός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα