Για τρίτη φορά στη Δίβρη η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού

23.12.2021 / 16:23
20211222_125357

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ το ποσοστό των εμβολιασμών έχει αυξηθεί σημαντικά σε περιοχές της υπαίθρου, με τη συνδρομή της Κινητής Μονάδας Εμβολιασμού.

Η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμού έχει επισκεφθεί περιοχές της ορεινής Ηλείας και Αχαΐας και έχει πραγματοποιήσει 1000 εμβολιασμούς, περίπου, σε λιγότερο από δύο μήνες.

Μεταξύ των περιοχών αυτών είναι και η Δίβρη Λαμπείας, στην οποία βρέθηκε, η Κινητή Μονάδα βρίσκεται για τρίτη φορά. Πρόκειται για έναν χειμερινό τουριστικό προορισμό στον οποίο είχε παρατηρηθεί πολύ χαμηλό ποσοστό εμβολιασμών τους προηγούμενους μήνες.

“Τώρα πια, με γνώμονα το σύνθημα της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ «ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΑΣ» όχι μόνο υπάρχει συμμετοχή συμπολιτών στην εμβολιαστική διαδικασία, αλλά αυτή αυξάνεται όλο και περισσότερο.

Να σημειωθεί ότι η εμβολιαστική κάλυψη διενεργείται μόνο με εμβόλιο Phizer και υπάρχει η δυνατότητα είτε για την α’ δόση, είτε για τη β΄ δόση ή ακόμη και για την αναμνηστική (γ) δόση. Στόχος είναι η αποφυγή της διασποράς της νόσου στους κατοίκους των ορεινών όγκων στα πλαίσια αναχαίτισης της πανδημίας”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της 6ης ΥΠΕ.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα