Τάνια Τρύπη: Τι εννοούσε με το «αν γυρνούσα πίσω το χρόνο δεν θα έκανα παιδί»

28.10.2021 / 22:54
fa 9

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη η Τάνια Τρύπη με αφορμή την σειρά «Κρίσιμες στιγμές» σε σκηνοθεσία Μανούσου Μανουσάκη η οποία θα προβληθεί στην ΕΡΤ.

Η ηθοποιός δήλωσε «παραδοσιακή» μητέρα αλλά μόνο σε δυο θέματα. «Είμαι παραδοσιακή στο θέμα του τάπερ και της ζακέτας. Σε όλα τ’ άλλα είμαι ροκ» είπε η Τάνια Τρύπη και πρόσθεσε: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω τα παιδιά μου. Αυτό σημαίνει ότι ήμουν έτοιμη και δυνατή να τα μεγαλώσω και μόνη μου».

Ερώτηση όμως δέχθηκε η Τάνια Τρύπη και για τη δήλωση της πως «αν γυρνούσα πίσω το χρόνο δεν θα έκανα παιδί». Η ηθοποιός εξήγησε τι εννοούσε μα αυτή τη φράση. «Το είπα γιατί διανύουμε μια περίοδο που όλα τα πράγματα οδηγούν στο σε τι κόσμο θα φέρεις αυτά τα παιδιά» είπε η Τάνια Τρύπη.

 «Ακόμα συγκρίνουν την κόρη μου με την γιαγιά της; Ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του πορεία. Τώρα, ότι αυτό το κοριτσάκι έχει γονείς εμάς και παππούδες αυτούς που έχει δεν σημαίνει κάτι. Για εκείνη είναι οι παππούδες και οι γονείς της. Έχει μεγαλώσει μέσα στο θέατρο και ήταν λογικό να ακολουθήσει αυτό τον δρόμο» είπε η Τάνια Τρύπη μιλώντας για την κόρη της που ακολουθεί τα υποκριτικά βήματα της οικογένειας.

«Έχουμε περάσει και τις φτώχειες μας, έχουμε περάσει και τις εποχές που ήμασταν πιο καλά και η κόρη μου ξέρει ότι δεν είναι ο δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα» πρόσθεσε στην συνέχεια η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα