Συγκλονίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου- «Η κατηγορούμενη δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας»

20.09.2021 / 19:40
pa 8

 Tην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Η Ιωάννα παρευρέθηκε πριν από μερικές μέρες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για την έναρξη της δίκης της 36χρονης κατηγορούμενης, επιδεικνύοντας μεγάλη γενναιότητα, αξιοπρέπεια και δύναμη ψυχής.

«Δεν δείχνει ίχνος μεταμέλειας, σαν να μην την αφορά. Λυπάμαι που δεν έχει το θάρρος να αντιμετωπίσει της συνέπειες των πράξεων της. Αυτό δείχνει ότι είναι αμετανόητη», δήλωσε η Ιωάννα.

Για μία ακόμα φορά, η Ιωάννα συγκλόνισε. Με τον λόγο της, τη στάση της, το ήθος με το οποίο αντιμετωπίζει το κακό που ξαφνικά της άλλαξε τη ζωή. Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για τον Γολγοθά που τραβά εκείνη και η οικογένειά της τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, αλλά και για τη γυναίκα που της πέταξε το βιτριόλι και της σακάτεψε το πρόσωπο και το κορμί.

Την έντονη αντίδρασή της, ωστόσο, προκαλούν τα όσα μετέφερε ο δικηγόρος του ο 40χρονου που φέρεται ως «μήλον της έριδος» ανάμεσα στην ίδια και τη 36χρονη δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι. Ο 40χρονος είναι ένα σημαντικό πρόσωπο και η κατάθεση του είναι κρίσιμη για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα