Πάτρα: Στο νοσοκομείο ο 70χρονος που “έφαγε” ξύλο για μια παρατήρηση – Άφαντος ο δράστης

22.06.2021 / 19:36
ka 1

Στο  νοσοκομείο κατέληξε ο 70χρονος άνδρας, μετά την επίθεση που δέχθηκε από δέκα περίπου άτομα όταν τους έκανε παρατήρηση να μειώσουν την ένταση της μουσικής σε γλέντι που γινόταν σε διπλανό σπίτι.

Το σοβαρό επεισόδιο εξελίχθηκε στην οδό Αρακύνθου, στην Πάτρα, κοντά στο Πειραματικό Λύκειο του Λάγγουρα, το απόγευμα της Δευτέρας.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 70χρονος τραυματίστηκε σοβαρά στο ισχίο και χρειάζεται χειρουργική επέμβαση, ωστόσο εξαιτίας της φαρμακευτικής αγωγής που του χορηγείται αυτή την περίοδο, θα πρέπει να περιμένει ένα διάστημα προτού χειρουργηθεί.

Ο άνδρας μη ακούγοντας την σύζυγό του που του ζήτησε να τους μιλήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού τους κατέβηκε στην είσοδο και ζήτησε από τα άτομα που γλεντούσαν, από το πρωϊ, στο διπλανό σπίτι να μειώσουν την ένταση της μουσικής.

Τότε δέχθηκε αναίτια επίθεση. Άρχισαν να τον χτυπούν και τον πέταξαν στο έδαφος, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί και με ασθενοφόρο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Αμέσως η ΕΛ.ΑΣ ξεκίνησε επιχείρηση για να εντοπίσει τον άνδρα που φέρεται πως χτύπησε και τραυμάτισε τον κάτοικο στην οδό Αρακύνθου

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα