Αθηνά Μάλλια: “Το λαϊκό τραγούδι είναι κατάθεση ψυχής”

21.06.2021 / 23:24
ΑΘΗΝΑ 1

H Αθηνά Μάλλια είναι ένα νεαρό ταλαντούχο κορίτσι που έχει αγαπήσει το λαϊκό τραγούδι και έχει αποφασίσει από νωρίς την πορεία που θα ακολουθήσει. Την έχουμε δει σε αρκετά μαγαζιά της Πάτρας, και σε talent show της τηλεόρασης για το τραγούδι.

Είναι αποφασισμένη, είναι πιο ώριμη από ποτέ και πρόσφατα κυκλοφόρησε δύο τραγούδια που αποδεικνύουν ότι μπορεί να τα καταφέρει και να πετύχει τον στόχο της.

Πες μου δύο λόγια για το νέο σου τραγούδι

Εχει κυκλοφορήσει το πρώτο μου κομμάτι «Είσαι το άλλο μου μισό» και τώρα ανέβηκε και το δεύτερο τραγούδι μου «Ποια ζωή», από την orange records.

Οι στίχοι είναι του Πάνου Παπαβασιλείου, η μουσική του Γιώργου Γιαννικόπουλου, φωνητικά κάνει ο αγαπημένος μου Ακης Δείξιμος  και την παραγωγή του βίντεο κλιπ έκανε ο Σπύρος Μηνάς.

Πως βλέπεις την ανταπόκριση του κόσμου μέχρι ώρας;

Ακούγοντας πρώτη φορά το «Ποια ζωή», για κάποιο λόγο, με άγγιξε αμέσως, ένιωσα ότι με εκφράζει απόλυτα. Θεωρώ είναι μια ερωτική μπαλάντα που βγαίνει από την καρδιά μου και εύχομαι ο κόσμος να το αγαπήσει όσο το αγάπησα και εγώ.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι πραγματικά συγκινητική και τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς. Τα χτυπήματα στο youtube είναι πολλά. Επίσης, πολλά είναι και τα όμορφα σχόλια και συνεχώς αυξάνονται.

Λένε ορισμένοι που παρακολουθούν την πορεία ότι είσαι στην πιο ώριμη φάση σου για να κτίσεις την καριέρα σου

Οι καριέρες, χτίζονται με πολλή δουλειά, θέληση, υπομονή και επιμονή και με οδηγό το ήθος και την αγάπη του κόσμου. Μετά από τόσα χρόνια δουλειάς και γεμάτη εμπειρίες, πιστεύω πως ναι, είμαι σε ώριμη φάση, αν και οι εμπειρίες σε αυτή την δουλειά ποτέ δεν τελειώνουν και όσο ζεις μαθαίνεις. Αν  δεν έπεφτε η πανδημία, σίγουρα θα ήμουν σε μεγάλο μαγαζί στην Αθήνα, γιατί είχα κάποιες προτάσεις για όμορφες συνεργασίες.

Τραγουδάς όμως εδώ και χρόνια σε μαγαζιά και πίστες της Πάτρας. Τι έχεις μάθει μέσα από αυτά τα χρόνια;

Τραγουδάω επαγγελματικά κοντά στα οκτώ χρόνια. Εχω κάνει όμορφες συνεργασίες στην πόλη μου και έξω από αυτήν και έχω συνεργαστεί με πολύ καλούς συναδέλφους και με άριστους επιχειρηματίες.

Εχω μάθει να είμαι ο εαυτός μου και να σέβομαι τον κόσμο που έρχεται να με ακούσει. Επειδή αγαπώ το λαϊκό τραγούδι και το λαϊκό τραγούδι είναι κατάθεση ψυχής, κάθε στίχος, βγαίνει από μέσα μου και αυτό το καταλαβαίνει ο κόσμος.

Ποιο θα έλεγες ότι είναι το στοιχείο που δεν είχες πριν και έχεις αποκτήσει τώρα μέσα από την εμπειρία σου;

Σίγουρα στις αρχές δεν είχα την εμπειρία και την επικοινωνία που έχω τώρα με τον κόσμο. Χρόνο με τον χρόνο όμως πιστεύω ότι γίνομαι καλύτερη και θα γίνομαι καλύτερη, αφού κάνω κάτι που για μένα είναι τρόπος ζωής και έκφρασης και είναι κάτι που αγαπώ.

Αρκετοί από εμας σε γνωρίσαμε μέσα από την τηλεόραση και τη συμμετοχές σου σε talent show. Σε αυτή τη φάση που είσαι θα ξαναπήγαινες;

Επειδή τόσο στο «The Voice» όσο και στο «Χ Factor», προχώρησα αρκετά και αυτά που πήρα  ήταν πολλά – φυσικά ήμουν σε μικρή ηλικία – σίγουρα με την εμπειρία που έχω τώρα θα το ξανάκανα με σκοπό όμως να κερδίσω.  

Μουσικά προς τα που θα έλεγες ότι έχεις κατασταλάξει πλέον και τι σε έκανε στραφείς σε αυτή την κατεύθυνση;

Τα ακούσματα μου ήταν πάνω στο λαϊκό τραγούδι, είμαι λαϊκή τραγουδίστρια και αυτό με εκφράζει απόλυτα. Αυτό άλλωστε διαμόρφωσε και την καλλιτεχνική μου ταυτότητα.

Αθηνά Μάλλια: "Το λαϊκό τραγούδι είναι κατάθεση ψυχής" 2

Ποια είναι η βασική δυσκολία που αντιμετωπίζει μία νεαρή τραγουδίστρια με τη νύχτα και τα νυχτερινά κέντρα;

Δύσκολη δουλειά αναμφίβολα, πολύ πιο δύσκολη η νύχτα και πόσο μάλλον για μια γυναίκα, μεγάλος ανταγωνισμός. Έχω πάρει όμως σωστές αρχές από την οικογένειά μου που βρίσκεται πάντα δίπλα μου και με στηρίζει. Πιστεύω πολύ στον Θεό, πιστεύω πάρα πολύ στον εαυτό μου, είμαι πάντα συνεργάσιμη με το σχήμα που δουλεύω, έχω θετική ενέργεια και δεν φοβάμαι.

Τι ήταν αυτό που σε δυσκόλεψε κατά τη διάρκεια της πανδημίας και σου έλειψε από τα live;

Πολύ δύσκολη περίοδος για όλους τους καλλιτέχνες και πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Φυσικά δεν το έβαλα κάτω. Έκανα πολλά live στο instagram και στο fb,  σε συνεργασία με πολλούς συναδέλφους και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν απίστευτη και τους ευχαριστώ από καρδιάς. Γυμνάστηκα πολύ και πέρασα αρκετό χρόνο με την οικογένεια μου, που δεν τα κατάφερνα όταν δούλευα.

Ποια είναι τα σχέδια που έχεις για όταν δοθεί το πράσινο φως και ανοίξουν τα μαγαζιά και οι συναυλιακοί χώροι;  

Η δουλειά μου είναι να τραγουδάω και να διασκεδάζω τον κόσμο που με ακούει. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω Θεού θέλοντος. Πιστεύω τώρα που ξεκίνησε η μουσική θα επιτραπούν και τα live.

K.A.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα