Βραβείο σε πατρινή επιχείρηση: «Το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα»

10.04.2021 / 19:44
Παντέλογλου

Για την εξυπηρέτησή του, με βάση τις αξιολογήσεις των ίδιων των χρηστών, βραβεύτηκε το πατρινό κατάστημα «Παντέλογλου» (στη συμβολή των οδών Κανακάρη και Γεροκωστοπούλου), μέσω του e-shop του, «BeautySpecialists.gr». Τα Customer Review Awards απονέμονται για τέταρτη χρονιά από το BestPrice.gr
Η ιδιοκτήτρια του καταστήματος Κωνσταντίνα Παντέλογλου μιλώντας στον «Κ» ανέφερε τα εξής:
«Τα «καταστήματα Παντελογλου» είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στην Πάτρα εδώ και 40 χρόνια. Καθώς ήταν από τα πρώτα καταστήματα που αφορούσαν την γυναικεία περιποίηση, γίναμε αγαπητοί στο ευρύ κοινό που μας τιμά όλα αυτά τα χρόνια!
Η γκάμα των προϊόντων μας είναι πολύ μεγάλη, αφού αφορά είδη μακιγιάζ, αρώματα, προϊόντα κομμωτηρίου, βαφές, τρεσσες, extensions, είδη ονυχοπλαστικης, αλλά τελευταία και είδη σπιτιού, μέσω του e-shop μας Beautyspecialists.gr.
Οι ιδιαίτερες συνθήκες που διαμορφωθήκαν λόγω της πανδημίας, μας βρήκαν προετοιμασμένους καθώς ήδη εδώ και δύο χρόνια είχαμε οργανώσει το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, κάνοντας τις κατάλληλες συνεργασίες ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς! Κάτι που μας αναγνώρισαν και οι πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα!
Πριν λίγο καιρό λάβαμε μια τιμητική επιστολή από την πλατφόρμα του Best price που μας ανακοίνωσε ότι ψηφιστήκαμε το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα των χρηστών του διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα, κάτι που μας γέμισε περηφάνια, αισιοδοξία αλλά και αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές μας!»

ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το ηλεκτρονικό σας κατάστημα βραβεύεται με το BestPrice Customer Review Award για το έτος 2020.
Παρά τον αυξημένο όγκο παραγγελιών και αιτημάτων που δεχτήκατε την χρονιά που πέρασε, εσείς καταφέρατε με συνέπεια και σεβασμό προς τον πελάτη να ανταποκριθείτε με τον καλύτερο τρόπο και οι χρήστες το αναγνώρισαν.
Τα Customer Review Awards απονέμονται για τέταρτη χρονιά από το BestPrice.gr στα καταστήματα που ξεχώρισαν για την εξυπηρέτησή τους με βάση τις αξιολογήσεις των ίδιων των χρηστών.
Σας συγχαίρω προσωπικά για την διάκριση του καταστήματός σας και σας ευχαριστώ για τη συνεργασία.
Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη χρονιά θα συνεχίζετε με τον ίδιο ζήλο, παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες».
Με εκτίμηση
Γιώργος Παπαδάκης
CEO, BestPrice.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα