Φάρμα: Στο στόχαστρο Τζώρτζογλου και Ιατρόπουλος

31.03.2021 / 17:12
farma-2

Το σίγουρο είναι ότι στη Φάρμα έχουν βγάλει τις… τσάπες και ο πόλεμος πλέον είναι φανερός με κάποιους να μην κρατάνε ούτε τα… προσχήματα και να δίνουν χτυπήματα… κάτω από τη μέση!

Ανάμεσα λοιπόν στους έγκλειστους της Φάρμας έχουν δημιουργηθεί κάποιες… ομάδες, με μία από αυτές να έχει βάλει σκοπό να διώξει, όπως λένε, τους «διάσημους». Στο στόχαστρο μάλιστα φαίνεται ότι έχουν μπει ιδιαίτερα οι «παππούδες» όπως τους έχουν χαρακτηρίσει, δηλαδή ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και ο Στράτος Τζώρτζογλου με κάποιους να λένε φανερά πως πρέπει να καταφέρουν να τους διώξουν. Όπως θα δούμε και στα επεισόδια αυτής της βδομάδας, την Παρασκευή και το Σάββατο, στις 9 το βράδυ, ορισμένοι βγάζουν… βιτριολικές ατάκες για «διάσημους», που αν τις ακούσουν τα… ζαρζαβατικά της Φάρμας θα μαραθούν πριν το κόψιμό τους. Χαρακτηριστικό είναι τι θα γίνει στη μονομαχία της βδομάδας καθώς το ένα στρατόπεδο δεν φαίνεται να λογαριάζει τίποτα και να καλεί στη μάχη ακόμα και τραυματισμένους.

Πάντως, από την άλλη μεριά, όπως έχω μάθει, ο Τάσος Ξιαρχό που είναι πλέον κάτοικος Φάρμας έχει ανεβάσει πολύ τη διάθεση σε ορισμένους, ειδικά με το ταλέντο του να βλέπει… τα μελλούμενα!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα