Πάτρα: Στις 16 Ιουνίου η δίκη για το κορονοπάρτι

10.03.2021 / 9:00
koronoparti

Το κατώφλι του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πάτρας πέρασαν χθες το πρωί οι τρεις άνδρες που συνελήφθησαν εντός του αυτοφώρου για το κορωνοπάρτι που έγινε το βραδυ του Σαββάτου στην περιοχή της Οβρυάς.
Οι τρεις άνδρες, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που επιβάλλει τα μέτρα ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού, οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο για πλημμεληματική πράξη.
Οι κατηγορούμενοι ζήτησαν αναβολή της δίκης και το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημά τους, ορίζοντας ως τακτική δικάσιμος για τις 16 Ιουνίου 2021.

Κατά την ακροαματική διαδικασία θα αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής καθενός από τους συλληφθέντες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο νεαροί κατά την προδικασία φέρεται να παραδέχθηκαν τη διοργάνωση πάρτι σε αποθήκη ιδιοκτησίας του ενός εκ των διοργανωτών, υποστηρίζοντας, ότι επρόκειτο για γιορτή που στήθηκε, με αφορμή τον εορτασμό γενεθλίων του ενός. Όπως υποστήριξαν το κάλεσμα απευθυνόταν σε 15 άτομα τα οποία, όμως, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς τους, ο καθένας έφερε τη δική τους παρέα, ανεβάζοντας κατα πολύ τον αριθμό των συμμετεχόντων.

Ο ενήλικας που δεν ήταν παρών στο πάρτι, συνελήφθη διότι ήταν ο διοργανωτής του χώρου, στο οποίο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου δεκάδες νεαροί διασκέδαζαν παρά την απαγόρευση.

πληροφορίες εφ. Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα