Πάτρα: Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο των Προσφυγικών – Δήμος και ΕΠΣΑ το πήραν πάνω τους

21.12.2020 / 21:08
κο 16

Το σχέδιο του δήμου και της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων για την ανασκευή και ανακαίνιση του γηπέδου των Προσφυγικών παίρνει σάρκα και οστά.

Δύο μήνες μετά τη συμφωνία των δύο φορέων και ύστερα από σαράντα κύματα που έχουν περάσει για την ανακατασκευή του, τα συνεργεία και οι μπουλντόζες έπιασαν δουλειά.

Έτσι ένα ιστορικό γήπεδο στην καρδιά της πόλης που είχε καταντήσει να είναι στοιχειωμένο και είχε μετατραπεί σε χωράφι, παίρνει και πάλι ζωή, όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Το γήπεδο αυτό έτσι θα δώσει μία μεγάλη ανάσα στα ποδοσφαιρικά σωματεία της Πάτρας που στριμώχνονται και δεν έχουν χώρους για προπόνηση και ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει την περιοχή των Προσφυγικών που έχει ταυτιστεί μαζί του.

O αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας Κώστας Ντάσιος ανέβασε στον προσωπικό του προφίλ στο ιντερνετ φωτογραφίες από τα μηχανήματα του δήμου Πατρέων που έχουν  ξεκινήσει την διαμόρφωση του χώρου των Προσφυγικών.

Έγραψε συγκεκριμένα:  «Η κατασκευή των Προσφυγικών, μοιάζει σαν τον Ιανό, σαν τον τυφώνα Κάθριν, δεν μας σταματά τίποτα. Μεγάλο πράγμα να δημιουργείς ,Και πόσο μάλλον όταν είναι για το κοινωνικό σύνολο, και ειδικότερα αυτές τις δύσκολες στιγμές. Εμείς με άδειο πορτοφόλι ,αλλά με γεμάτο μυαλό, Και πρωτίστως με γεμάτη καρδιά προχωράμε. Και με την βοήθεια τις Δημοτικής Αρχής».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα