Έσπασε όλα τα ρεκόρ το πατρινό Seatrac το καλοκαίρι – 116 παραλίες, 30.000 χρήσεις!

20.11.2020 / 7:40
seatrac

30.000 φορές χρησιμοποιήθηκε από άτομα με κινητική αναπηρία το Πατρινό Seatrac, τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι και τον Νοέμβριο!

Πρόκειται για το σύστημα με το ηλεκτροκίνητο κάθισμα που επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές αναπηρίες στη θάλασσα και εξασφαλίζει στα ΑμεΑ την πρόσβαση στο νερό με ασφάλεια.  

Το Seatrac ξεκίνησε το ταξίδι του από την Πάτρα και τον Ιγνάτιο Φωτίου και τοποθετήθηκε σε πολλές παραλίες της Ελλάδας ενώ έφτασε και μέχρι την Ιταλία. Πρόκειται για το ηλεκτροκίνητο κάθισμα που επιτρέπει την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικές αναπηρίες στη θάλασσα.

Με την τοποθέτηση του Seatrac στις παραλίες, οι πολίτες όλων των ηλικιών με αναπηρία απολαμβάνουν τη θάλασσα και το κολύμπι, το οποίο εκτός από δικαίωμα αποτελεί και ανάγκη, καθώς η θαλασσοθεραπεία αποτελεί την πλέον ενδεδειγμένη μέθοδο αποκατάστασης ασθενών με αναπηρίες και κινητικά προβλήματα.

«Τελειώνει ο Νοέμβρης και νομίζω ότι μπορούμε πια να θεωρήσουμε ότι η καλοκαιρινή σεζόν τελειώνει! Παρόλο που αυτό το καλοκαίρι είχαμε αρκετά εμπόδια έχω 3 θετικά ρεκόρ να μοιραστώ!

Φέτος φτάσαμε τα 116 SEATRAC στις παραλίες και περάσαμε τις 30.000 χρήσεις σε όλη την Ελλάδα! Τέλος είχαμε ρεκόρ χρήσεων για τους μήνες Οκτώβρη και Νοέμβρη, που σημαίνει ότι το SEATRAC άλλαξε/μεγάλωσε την κολυμβητική περίοδο για τους SEATRACers» σημειώνει ο Ιγνάτιος Φωτίου. 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα