Ανδρεϊκοί του facebook: Πάνε για κόμμα!

02.08.2020 / 7:28
andreeas papandreou

Δεν είναι μόνο που είναι έτοιμοι να κατέβουν στις εκλογές τα μέλη του Κινήματος Ανδρέα Παπανδρέου που έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο facebook. Δεν είναι μόνο που έχουν έτοιμη-και την έχουν αναρτήσει-τη διακήρυξη αρχών και θέσεων του Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος, όπως το αποκαλούν.
Είναι και που έχουν συνεχή «πολεμική» αρθρογραφία κατά του Γιώργου Παπανδρέου με τελευταίο το άρθρο υπό τον τίτλο «η 12ετήςανοικτή συμπόρευση Γιώργου Παπανδρέου-Κώστα Σημίτη που κατέστρεψε την Ελλάδα».
Μεταξύ άλλων και ενώ φουντώνουν οι διαδικτυακές κόντρες μεταξύ των Παπανδρεικών του Γιώργου και των Παπανδρεικών του Ανδρέα και του facebook, μεταξύ των οποίων διακρίνει κανείς ως μέλη και πολλούς Αχαιούς, αναρτήθηκαν και 15 ερωταπαντήσεις που δίνουν το στίγμα τους.
Ενδιαφέρον δε παρουσιάζει η απάντηση στην τελευταία ερώτηση, από την οποία ενημερωνόμαστε ότι στα τέλη Αυγούστου τα μέλη θα κληθούν να εγκρίνουν το καταστατικό και μέσα στον Σεπτέμβριο θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική πράξη
!Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν αυξήσει θεαματικά τους φίλους τους στο facebook.

15 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΪΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ

1. Ο Ανδρέας Παπανδρέου θα αναστηθεί;

Ναι, οι ιδέες του είναι διαχρονικές και επαναστατικές, συγκεκριμένες, πατριωτικές ,φιλολαϊκές! Ζει μέσα από τους πιστούς στην πολιτική του παρακαταθήκη και το τεράστιο μορφωτικό και ιδεολογικό του έργο! Οι Ανδρεϊκοί επαναφέρουν στο προσκήνιο την Εθνική του Στρατηγική!

2. Υπάρχει κάποιος επίγονος στα χνάρια του;

Όχι, κανείς τους δεν τήρησε τις εντολές του και όλοι είναι κατώτεροι και ανάξιοι! Μας απογοήτευσαν άπαντες!

3. Και ο Τσίπρας;

Ναι, και αυτός είναι ο χειρότερος μίμος και επικριτής της ουσιαστικής γραμμής του Ανδρέα! Πούλησε την Μακεδονία και ήθελε ο αχρείος να βάλει τον Ανδρέα συνένοχο! Είναι επικίνδυνος εθνομηδενιστής! Οι Ανδρεϊκοί ψηφοφόροι του θα έλθουν μαζί μας και τους περιμένουμε, αφού τον ψήφισαν περιστασιακά με αντιδεξιά αντίληψη.

4.Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα θα επιστρέψει;

Ναι, με άλλο τίτλο, αφού τον καπηλεύεται το ΚΙΝΑΛ, δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε! Το ΚΙΝΑΛ είναι ένας χώρος που τον επικαλείται υποκριτικά, ενώ στην πράξη προδίνει τον Ανδρέα, η διαπλοκή το έχει απονομιμοποιήσει στην συνείδηση του λαού! Τα σκάνδαλα, πολλά και με στελέχη της ΝΔ, μας απομάκρυναν!

5.Ποια θα είναι η αυριανή ηγεσία μας;

Δεν ψάχνουμε ηγέτη, έχουμε τον Ανδρέα. Η νέα ηγεσία θα είναι Συλλογική και όχι ατομική, θα την εκλέξουμε μέσα από την συνεδρίαση του Εθνικού μας Συμβουλίου. Συλλογική, επειδή το ένα άτομο με την συμβολή των μέσων μαζικής εξαπάτησης, θα συκοφαντηθεί, θα χτυπηθεί, θα πέσει θύμα εκβιασμών, πιέσεων συναλλαγής, θα είναι ευάλωτο απειλών, προσωπικών αδυναμιών και ανεπαρκειών, ενώ τα πολλά θα εγγυηθούν συλλογικά, από κοινού την εφαρμογή του κυβερνητικού μας προγράμματος και της πορείας! Οι ηγέτες, εξάλλου, αναδείχνονται και δεν διορίζονται! Έχουν χάρισμα και όχι επώνυμο. Η κληρονομική δημοκρατία είναι εκφυλισμός!

6. Πότε θα γίνει η εκλογή της Συλλογικής Ηγεσίας;

Όταν συμπληρωθεί ο αριθμός 1000μελών, που είναι και ταυτόχρονα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Όλοι έχουν ισότιμα το δικαίωμα να συμμετέχουν! Τώρα είμαστε στα700+ και συνεχίζουμε!

7. Υπάρχει διακήρυξη Αρχών και Θέσεων;

Ναι, και είναι το πρώτο κείμενο που βγάζει επάνω–επάνω η σελίδα στο fb Κίνημα Φίλων Ανδρέα Παπανδρέου και η ομάδα Οργανώνουμε Κίνημα Αρχών Ανδρέα Παπανδρέου διαβάστε την και ενημερωθείτε όλοι!

8. Πως γράφεται μέλος κάποιος;
Στέλνει μήνυμα στο email andreaspapandreou1996@gmail.com με το ονοματεπώνυμο του και το τηλέφωνο του και αυτόματα γίνεται μέλος του Εθνικού Συμβουλίου! Πρόκειται για αυτοοργάνωση!

9.Θα συμμετέχουμε στις εκλογές;

Φυσικά, με ανανέωση υποψηφίων 100% αυτοδύναμα και αυτόνομα, δεν θα συνεργαστούμε προεκλογικά με κανέναν! Το ΚΙΝΑΛ της διαπλοκής και ο ΣΥΡΙΖΑ του εθνομηδενισμού δεν έχουν τίποτε κοινό με τον Ανδρέα και εμάς!

10. Ποιους θέλουμε και ποιους όχι μαζί μας;

Όλους όσοι είναι Δημοκράτες, για να αποφύγουμε ακροδεξιούς, ναζιστές, φασίστες, χουντικούς και όσοι είναι Πατριώτες, για να αποφύγουμε τους ακροαριστερούς αναρχομηδενιστές του έθνους μας!

11.Μπορεί να συμμετέχει κάποιος που δεν ήταν οργανωμένος ή οπαδός του Ανδρέα;

Η Νεολαία πρώτη-πρώτη! Όλοι όσοι αποδέχονται να ενωθούν μαζί μας στη γραμμή του Ανδρέα για Εθνική Λαϊκή Ενότητα είναι δεκτοί στην συμπαράταξη μας!

12.Το πρώτο μας μέλημα είναι να φύγει η ΝΔ;

Ναι και να μην επιστρέψουν μεταμφιεσμένες εξαριστερών δεξιές πολιτικές! Καμία ανοχή σε αυτά τα φαινόμενα!

13.Ποιο πολιτικό κενό καλύπτει αυτή η πρωτοβουλία; Το κενό που άφησε η μεταλλαγμένη ηγεσία του ΠΑΣΟΚ στον Δημοκρατικό Πατριωτικό χώρο! Ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν πατριωτικός, ήταν πάντα λαθρομεταναστολάγνος και κοσμοπολίτικος! Δίχως την ηγεμονία των πατριωτικών ιδεών στην Aριστερά δεν υπάρχει προοπτική! Ο χώρος που ενώνονται οι δημοκρατικές πατριωτικές δυνάμεις είναι το πολιτικό κέντρο και αυτό εξέφρασε με κινήσεις κοινωνικής και οικονομικής δικαιοσύνης ο Ανδρέας. Συγκροτούμε τον Τρίτο Πόλο Εθνικής και Λαϊκής Εξουσίας!

14. Θα συνεργαστούμε με πρόσωπα και πατριωτικές ομάδες; Ναι όσοι αποδέχονται την Διακήρυξη μας θα συμμετάσχουν ως φυσικά πρόσωπα και θα υπογράψουν Προγραμματική Συμφωνία, δεν θα γίνουν δεκτοί ως κόμματα.
Ο εισοδισμός θα αποκλειστεί , δεν είμαστε χώρος για πολιτικό ψάρεμα απο καμία ιδεοληπτική παρέα!

15.Ποιοι κρύβονται από πίσω από αυτήν την προσπάθεια;

Κανείς! Είναι ιδέα των 5 διαχειριστών της σελίδας, οι οποίοι δεν πολιτεύονται και απλά βοηθάνε το εγχείρημα να πετύχει, ανέξοδα και δίχως χρήματα!
Κρατούν την ανωνυμία τους για λόγους αυτοπροστασίας, επειδή το κατεστημένο σύστημα θορυβήθηκε και θέλει να τους επιτεθεί προσωπικά, ώστε να παρεμποδίσει την ίδρυση του Ανδρεϊκού Κινήματος. Είμαστε κομματικά ανέντακτοι και πολιτικά ορφανοί Ανδρεϊκοί και προχωράμε ασυμβίβαστα μπροστά. Κανείς δεν μπορεί να μας καπελώσει! Ερχόμαστε και φέρνουμε την Πολιτική Αναγέννηση του Δημοκρατικού Πατριωτικού χώρου! Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες! Πρωταγωνιστές τα μέλη μας, είμαστε Κίνημα Βάσης ! Τέλη Αυγούστου τα μέλη θα κληθούν να εγκρίνουν το καταστατικό και μέσα στον Σεπτέμβριο θα κατατεθεί στον Άρειο Πάγο η ιδρυτική πράξη!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα