Συσσωρευμένα χρέη κυνηγούν τη ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

15.10.2020 / 6:51
Node-xalia-1

Χρωστούσαν ενοίκια αρκετών μηνών και με τα χίλια ζόρια κατάφεραν τώρα να χρωστούν δύο, με τον ιδιοκτήτη να κάνει ιώβειο υπομονή και να τούς δίνει πίστωση χρόνου, και ελέω κορωνοϊού.

Τα χρωστούμενα κοινόχρηστα είχαν φτάσει ακόμη και στα 300 ευρώ, για να τα ρίξουν τον προηγούμενο μήνα στα 180, ενώ τα τηλέφωνα κόπηκαν λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών!

Αυτή είναι η αποκαρδιωτική κατάσταση που επικρατεί γύρω από τις συσσωρευμένες οφειλές της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας, η οποία, όπως αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων, αδυνατεί να συντηρήσει ακόμη και την επαρκή λειτουργία των γραφείων της.

Ασφαλώς η εικόνα αποδιοργάνωσης που παρουσιάζει η ΔΕΕΠ    δεν περιποιεί τιμή για το κυβερνών κόμμα, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η οργάνωση συνιστά και τη… βιτρίνα της Νέας Δημοκρατίας σε επίπεδο νομού.

Αυτή, όμως, είναι πια τόσο ξεθωριασμένη, που προκαλεί τα ανάλογα, μελαγχολικά, σχόλια «γαλάζιων» μελών, που θυμούνται τη ΝΟΔΕ όταν ήταν στις δόξες της και πλέον θλίβονται από τη σημερινή παρακμή της.

Ορισμένοι βάζουν το χέρι στην τσέπη και σώζουν κάπως την κατάσταση

Μέρος των συσσωρευμένων χρεών έχει εξοφληθεί κατά καιρούς χάρη στη συνδρομή γνωστών επιχειρηματιών, που βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και συνδράμουν τον πρόεδρό της Ανδρέα Μαζαράκη, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να βάλει την οργάνωση σε μια εύρυθμη λειτουργία.

Πληρώνει μια ο ένας μια ο άλλος, όλο και κάποιες τρύπες μπαλώνονται, ωστόσο καθώς έσοδα δεν υπάρχουν αλλά τα έξοδα τρέχουν, το ισοζύγιο παραμένει αρνητικό.    

Αναβλήθηκαν  και οι εκλογές

που θα έφερναν ρευστό

Και σαν να μην έφταναν αυτά, ματαιώθηκαν λόγω του κορωνοϊού και οι εσωκομματικές εκλογές που θα τόνωναν τα ταμεία της ΔΕΕΠ,  με τις προβλεπόμενες συνδρομές είτε για τις ανανεώσεις μελών είτε για τις εγγραφές νέων μελών. Υπενθυμίζεται  ότι οι εκλογές επρόκειτο να διεξαχθούν αυτόν τον μήνα, αλλά η πανδημία τις «έφαγε».

Πλέον, αυτές προσδιορίζονται για την άνοιξη, εάν κι εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν.   

(απο εφημερίδα 7 Μέρες Ενημέρωση)

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα