Συσκευές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης σε κάθε γωνιά των Καλαβρύτων

05.10.2020 / 5:17
55

Με πρωτοβουλία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρου Νασιώτη, εννέα απινιδωτές είναι διαθέσιμοι από σήμερα, στην αστυνομία, τα κέντρα υγείας και τα ιατρεία, ακόμα και των πιο απομακρυσμένων χωριών του Δήμου μας και στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων.
Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση παραλαβής των απινιδωτών και σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών,  σε Αστυνομικού του Α.Τ.Καλαβρύτων και Α.Τ.Κλειτορίας, της Π.Υ.Καλαβρύτων, στελέχη του ΕΚΑΒ και Εθελοντές.
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων ο οποίος επισήμανε τη σπουδαιότητα αυτής της προμήθειας, ο Πρόεδρος του Κέντρου Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης κ. Φλογεράς, στελέχη του Α.Τ.Καλαβρύτων και του Α.Τ.Κλειτορίας, στελέχη της Π.Υ.Καλαβρύτων, του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, της Πολιτικής Προστασίας και Εθελοντές.
Το σεμινάριο πραγματοποίησαν μέλη του ERC (European Resuscitation Council)
Η σημαντική αυτή προμήθεια των απινιδωτών τελευταίας τεχνολογίας θα δώσει την δυνατότητα  στους συμπολίτες μας ακόμα και των πιο απομακρυσμένων περιοχών, να δέχονται τις πρώτες βοήθειες όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον Λάκη Νασιώτη για την πρωτοβουλία και στον Δήμο Καλαβρύτων και το δημοτικό συμβούλιο για την ομόφωνη αποδοχή της πρότασης Νασιώτη.

Πηγή: kalavrytanews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα