Σοκ στον Πύργο: Γνωστός επιχειρηματίας φέρεται να έριχνε υδράργυρο σε γραφείο λογιστή!

15.10.2020 / 18:43
gko-4-20

Μήνυση έμμεσης σωματικής βλάβης και διατάραξης της ηρεμίας σε επαγγελματικό χώρο κατατέθηκε χθες στο Αστυνομικό Τμήμα Πύργου.

Γνωστός επιχειρηματίας του οικονομικού – φοροτεχνικού τομέα της πόλης του Πύργου καταγγέλεται ότι μαζί με τη σύζυγό του έριχναν υγρό υδράργυρο με άγνωστους σκοπούς κάτω από την πόρτα λογιστικού γραφείου.

Τον δρόμο της δικαιοσύνης επέλεξε να ακολουθήσει η λογίστρια προκειμένου να εξασφαλίσει την προσωπική αλλά και οικογενειακή της ασφάλεια, καθώς και την τιμωρία των μηνυομένων για το συμβάν.

Το συμβάν, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει καταγραφεί από μηχανικά μέσα και έχει κατατεθεί ήδη μήνυση από την ιδιοκτήτρια του γραφείου στον εν λόγω λογιστή. Ο εν λόγω λογιστής βρέθηκε πρόσφατα έξω από το γραφείο του «θύματος» με τη συνοδεία της συζύγου του, η οποία ήταν και αυτή που διέπραξε το αδίκημα.

Συγκεκριμένα, ο υγρός υδράργυρος ήταν τοποθετημένος πιθανότατα σε πλαστικό ποτήρι και η σύζυγος του γνωστού λογιστή με τη χρήση χαρτιού κατάφερνε να τον εκχύσει εντός του γραφείου, την ίδια στιγμή που ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από αυτή και κρατούσε «τσίλιες» ώστε να μη γίνει αντιληπτή η πράξη τους.

Ο υγρός υδράργυρος κατά την είσοδό του εντός του γραφείου δεν απορροφήθηκε από το δάπεδο, δεν εξατμίστηκε και παρέμεινε αναλλοίωτη η μορφή του σε κόκκους, οι οποίοι και έγιναν αντιληπτοί χθες το πρωί από την ιδιοκτήτρια του γραφείου που κατά την είσοδό της σε αυτό ήρθε σε επαφή με το επικίνδυνο αυτό στοιχείο πατώντας το.

Να σημειωθεί πως ανάλογο συμβάν έχει γίνει στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα στις 16 Σεπτεμβρίου στο ίδιο γραφείο, με την ιδιοκτήτρια τη στιγμή που άνοιξε την επιχείρησή της να βρίσκει τους εν λόγω κόκκους, καθώς και σπασμένα γυαλιά.

Έντονη ήταν η ανησυχία που προκλήθηκε από το περιστατικό αυτό, το οποίο οδήγησε τη λογίστρια στην εγκατάσταση συστήματος ασφαλείας που όπως φάνηκε έπαιξε κομβικό ρόλο προκειμένου να πιαστούν οι δύο δράστες την ώρα που διέπραξαν την παράνομη δράση τους.

πηγή: patrisnews.com

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα