Προειδοποίηση Χαρδαλιά: Αν δεν αποδώσουν όλα τα μέτρα, τότε θα πάμε σε lockdown

25.09.2020 / 19:58
γκο-1-36

Το δίλημμα που έχουμε μπροστά μας όπως ανέφερε χθες ο πρωθυπουργός είναι “αυτοπεριορισμός ή καραντίνα”. Ένα δίλημμα που μπορεί να φαίνεται ότι αφορά πρωτίστως τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές αλλά μας αφορά όλους, σε όποια περιοχή της χώρας κι αν μένουμε», επισήμανε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τις εξελίξεις σχετικά με την νόσο Covid-19.

Ο ίδιος προσέθεσε ότι την απάντηση σε αυτό το δίλημμα «καλούμαστε να την δώσουμε με πράξεις γιατί η επιτυχία ακόμα και του πιο αποδοτικού μέτρου είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ίδια την εφαρμογή του και για να πετύχουν τα μέτρα τον στόχο τους χρειάζεται η συμμετοχή όλων γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να βγούμε νικητές και από αυτήν τη φάση της πανδημίας».

Παράλληλα ο κ. Χαρδαλιάς εξήγγειλε νέα μέτρα για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές ώστε να περιοριστεί η εξάπλωση της πανδημίας. Με στόχο τον περιορισμό της πανδημίας η κυβέρνηση αποφάσισε τον περιορισμό λειτουργίας των καταστημάτων λιανικής πώλησης από τα μεσάνυχτα έως τις 5 το πρωί.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα