Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας:Το σχόλιο της Ζέτας Μακρυπούλια και η απάντηση του Νεκτάριου Φαρμάκη

12.09.2020 / 11:19
makipoulia-2

H Zέτα Μακρυπούλια βρέθηκε, όπως είναι γνωστό, στο χωριό της, την Ποταμούλα Αιτωλοακαρνανίας, και πόσταρε φωτογραφίες και βίντεο από την περιοχή. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός φροντίζει σε κάθε της επίσκεψη να διαφημίζει τον τόπο καταγωγής της.
Μάλιστα, ενημέρωσε την «ιστορία» της στο instagram και ζήτησε να προχωρήσει και να τελειώσει το έργο «για να πηγαίνουμε ασφαλείς στο χωριό μας», όπως σημείωσε.
Στο βίντεο της «τάγκαρε» μάλιστα τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, αλλά και τον δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη υποδομών Θανάση Μαυρομάτη.
Η απάντηση του Νεκτάριου Φαρμάκη δεν άργησε να έρθει.«Και δική μας θέληση είναι αυτός ο δρόμος να προχωρήσει δυναμικά. Πρόκειται για έναν δρόμο που κατασκευάζεται από την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Υποδομών (φαίνεται και στην ταμπέλα που αναρτήθηκε στο story) και ο οποίος μάς ταλαιπωρεί όλους, εδώ και πολλά χρόνια.
Γι’ αυτό και επισκεφθήκαμε τον υπουργό Υποδομών πριν από μία εβδομάδα, ζητώντας να βάλει τέλος σε αυτό το “γεφύρι της Άρτας” και πήραμε τη δέσμευση ότι το έργο θα ξεκολλήσει γρήγορα. Εδώ είμαστε και θα το δούμε. Και φυσικά, αν χρειαστεί, θα παρέμβουμε και πάλι» ανέφερε ο Νεκτάριος Φαρμάκης και πρόσθεσε : «Επίσης, προς ενημέρωση όλων, μιλήσαμε και για τη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, όπως και για τον δρόμο Πλατυγυάλι– Αστακός. Γιατί εμείς θέλουμε, έναν σύγχρονο αυτοκινητόδρομο, που να ξεκινάει από το Πλατυγιάλι και να φτάνει μέχρι την Λαμία. Δηλαδή τη σύνδεση του τόπου μας με την ανατολική Ελλάδα. Αυτό είναι το δικό μας όραμα.
Και επειδή, αγαπητή Ζέτα, κατάγεσαι από τον τόπο μας και τον αγαπάς όσο και εμείς, σε διαβεβαιώνω ότι ως νέα περιφερειακή αρχή προσπαθούμε καθημερινά να λύνουμε προβλήματα δεκαετιών. Δεν είναι εύκολο. Όμως θα γίνει. Γιατί είμαστε αποφασισμένοι. Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει…»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα