Πάτρα- Τι απαντά η γιατρός που φέρεται να επιτέθηκε στα χειρουργεία του Αγίου Ανδρέα

11.08.2020 / 15:03
γκο 3

Την δική της απάντηση δίνει μέσω του δικηγόρου της η γιατρός που σύμφωνα με ανακοίνωση του Σωματείων Εργαζομένων του νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» επιτέθηκε σε συνάδελφό της, στο χειρουργείο του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει: Η Δικηγορική Εταιρεία «PG GLOBAL LEGAL SERVICES», κατόπιν εντολής της ιατρού που εμπλέκεται στο περιστατικό της 05ης.08.2020, το οποίο έλαβε χώρα στο χειρουργείο του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας», μεταφέρει την δήλωση της η οποία έχει ως εξής:

«Για τα όσα αναφέρει στα ΜΜΕ το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου “Ο Άγιος Ανδρέας”, όπως νομίμως εκπροσωπείται, έχω να δηλώσω ότι τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ θα αποδειχθούν ενώπιον των αρμοδίων Αρχών και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου για όσα ανακριβή και ψευδή αναφέρονται και αναδημοσιεύονται στον Τύπο. Η προσβολή της προσωπικότητας μου είναι ήδη βαρύτατη για τον λόγο αυτό η προσφυγή μου στην δικαιοσύνη είναι μονόδρομος. Κανένα εργασιακό δικαίωμα δεν είναι ανώτερο της διάσωσης μια ανθρώπινης ζωής και αυτό θα έπρεπε να αποτελεί γνώμονα για όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.»

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα