Πάτρα: Σε ετοιμότητα οι εργαζόμενοι στα δύο μεγάλα νοσοκομεία -Η διασπορά του ιού μεγαλώνει

11.10.2020 / 7:13
nosokomeia-giatroi

Σε ετοιμότητα και επαγρύπνηση βρίσκονται οι εργαζόμενοι του υγειονομικού τομέα και ειδικότερα στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας που σηκώνουν ήδη το μεγαλύτερο βάρος αυτού του νέου κύματος της πανδημίας που πλέον είναι σε κορύφωση και στην περιοχή.

Θέλουν να προσφέρουν τον καλύτερο εαυτό τους και το απόθεμα της ψυχής τους στον συνάνθρωπο που θα πάει στο νοσοκομείο για να νοσηλευτεί λόγω κορωνοϊού, έχοντας να δώσει και αυτός τη δική του μάχη για τη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα μας ανέφερε εργαζόμενος «είναι σίγουρο ότι κάποιοι από εμάς θα αρρωστήσουν. Αυτό που θέλουμε είναι να περιορίσουμε τη διασπορά και να θέσουμε τα όποια κρούσματα άμεσα σε καραντίνα».

Ωστόσο, όλοι οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, όσο και αν τηρούν τα μέτρα, γνωρίζουν ότι όσο αυξάνονται τα κρούσματα στην κοινότητα, τόσο μεγαλώνουν και οι πιθανότητες για να επεκταθεί η διασπορά στις δομές υγείας.

Στο μεταξύ κάθε μέρα που περνάει αυξάνεται και η προσέλευση των ατόμων που έχοντας ύποπτα συμπτώματα προσέρχονται στα δύο νοσοκομεία για να δώσουν δείγμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα