Πάτρα: Σε επιφυλακή η ΕΛ.ΑΣ. για τους επίδοξους διαρρήκτες

14.08.2020 / 20:20
3581701

Σε επιφυλακή βρίσκεται η Αστυνομία, όχι μόνο για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό, αλλά και για τους επίδοξους διαρρήκτες ή επιτήδειους που βλέποντας την Πάτρα να ερημώνει βρίσκουν την ευκαιρία για να μπουν σε σπίτια ή σε καταστήματα.

Οι αστυνομικοί θα κάνουν περιπολίες σε όλες τις περιοχές της πόλης, ειδικότερα σε αυτές που το τελευταίο διάστημα έχουν παρουσιάσει μία αυξημένη παραβατικότητα, με τα περιστατικά να είναι συχνά.

Έτσι, στο επίκεντρο της επιφυλακής που θα βρίσκεται για αυτές τις μέρες η Αστυνομία θα είναι περιοχές όπως η Έξω Αγυιά, το Προάστειο, η Εγλυκάδα, το Σαραβάλι και άλλες που έχουν καταγράψει διάφορα συμβάντα διαρρήξεων.

Μάλιστα πολλά από αυτά τα συμβάντα μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους ως προς την μέθοδο, με τους διαρρήκτες να χρησιμοποιούν τραπουλόχαρτα και να ανοίγουν με άνεση πόρτες ασφαλείας με διπλές και τριπλές δικλείδες.

Τα περιστατικά αυτά ερευνά η Αστυνομία καθώς υπάρχουν στοιχεία που συγκλίνουν στην ύπαρξη συγκεκριμένης σπείρας που δρα με αυτόν τον τρόπο και χτυπά κυρίως όταν οι ένοικοι απουσιάζουν από τον χώρο τους.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα