Πάτρα: Οι αστυνομικοί πήγαν να ευχαριστήσουν Φαρμάκη και ΠΔΕ για την προμήθεια των νέων περιπολικών

30.09.2020 / 16:57
γκο-1-190

To γραφείο του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος επισκέφτηκε η Ένωση των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, σε μια κίνηση ευχαριστίας προς την περιφερειακή αρχή και τον Νεκτάρι Φαρμακή για την συμβολή τους στην ολοκλήρωση της προμήθειας νέων περιπολικών οχημάτων.

Η ανακοίνωσή αναφέρει τα εξής: «Tην 30η Σεπτεμβρίου 2020 αντιπροσωπεία της Eνωσής μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Τσίτσικα Χαράλαμπο και τον Γενικό Γραμματέα Μπαλάση Γεώργιο επισκέφτηκε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για να ευχαριστήσει εκ μέρους των εργαζομένων δια ζώσης τον Περιφερειάρχη κ. Νεκτάριο Φαρμάκη και τους συνεργάτες του για την ολοκλήρωση της προμήθειας των νέων περιπολικών οχημάτων μέσω της χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ.

Τα οχήματα αυτά από τις προηγούμενες ημέρες ταξινομήθηκαν στις υπηρεσίες και αστυνομεύουν ήδη ολόκληρη την εδαφική έκταση της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πήγαν να ευχαριστήσουν Φαρμάκη και ΠΔΕ για την προμήθεια των νέων περιπολικών 2

Επιπλέον τον ευχαριστήσαμε για την πρόσφατη θεσμοθέτηση για πρώτη φορά στην Ελλάδα ειδικού λογαριασμού με κονδύλι 120.000€, με σκοπό την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών Αστυνόμευσης και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και για τον οποίο ενημερωθήκαμε από στελέχη της Περιφέρειας για τις δυνατότητες και την προβλεπόμενη διαδικασία ενεργοποίησης του.

Πρωτοβουλία που έγινε πραγματικότητα μετά την πρόταση μας για την ενεργή οικονομική στήριξη της τοπικής Αστυνομίας από την Περιφέρεια, η οποία υποβλήθηκε σε προηγούμενη συνάντηση μας με τον κ. Περιφερειάρχη.

Τέλος στον κ. Περιφερειάρχη παραδώσαμε αναμνηστική ανάγλυφη χειροποίητη γυάλινη πλακέτα της Ένωσης μας, η οποία απεικονίζει την σταύρωση του Πρωτόκλητου Αγίου Ανδρέα στην πόλη της Πάτρας».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα