Πάτρα: Κόσμος σε πλατείες, σκάλες και πεζόδρομους με τη διασπορά να μεγαλώνει

04.10.2020 / 5:42
γκο-1-117

Πατείς με πατώ ήταν το βράδυ του Σαββάτου οι πλατείες και οι πεζόδρομοι της Πάτρας, ειδικότερα στα στέκια της αχαϊκής πρωτεύουσας που συγκεντρώνονται νέοι, δίνοντας εκεί το πρώτο τους ραντεβού για την νυχτερινή τους έξοδο.

Έτσι, το πάνω μέρος της πλατείας Γεωργίου είχε αρκετό κόσμο, με τους νέους να κάθονται στις πλατείες και στα παγκάκια, ενώ το ίδιο σκηνικό γινόταν και στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου.

Οι νέοι έκαναν τις βόλτες τους, με αρκετούς από τους φοιτητές να έχουν επιστρέψει στην βάση τους στην Πάτρα αφού η ακαδημαϊκή χρονιά ξεκινά, ενώ η νύχτα προσφερόταν γα έξοδο.

Ο κορωνοϊός όμως παραμονεύει με την διασπορά πλέον ολοένα και να αυξάνεται στο νομό. Κόσμο, με αρκετούς νέους είχαν και άλλα στέκια της Πάτρας, όπως οι σκάλες της Γεροκωστοπούλου, της Αγίου Νικολάου και γενικότερα η πόλη και τα μαγαζιά.

Σημειώνουμε ότι ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε το Σάββατο 11 νέα κρούσματα στην Αχαΐα, κάτι που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τον νομό από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία, ενώ οι υγειονομικές αρχές έχουν ζητήσει από τον κόσμο προσοχή και αυστηρή τήρηση των μέτρων.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα