Πάτρα: Θερμές ευχαριστίες στον ΟΛΠΑ από το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας

03.10.2020 / 17:46
OLPA-TEE

Τις θερμές ευχαριστίες του προέδρου του ΤΕΕ /Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, Βασίλη Αϊβαλή, δέχθηκεο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ ΑΕ, Παναγιώτης Τσώνης, για την παραχώρηση αίθουσας εκδηλώσεων του Οργανισμού, προκειμένου να φιλοξενηθεί η 2ηΤακτική Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του φορέα.

Η επιστολή Αϊβαλή αναφέρει τα ακόλουθα: «Αξιότιμε κ. Διευθύνοντα Σύμβουλε, με την παρούσα θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων του Κτιρίου Β1 του Ο.Λ.ΠΑ., καθώς και για όλη την φιλοξενία (catering κτλ) που μας παρείχατε για την πραγματοποίηση της 2ηςΤακτικής Συνεδρίασης της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, στις 21 Σεπτεμβρίου 2020.

Ευελπιστούμε στη συνέχιση της φιλοξενίας μας για επόμενες συνεδριάσεις του οργάνου μας, καθώς τα μέτρα που έχουν ληφθεί εξαιτίας του Covid-19 δεν μας επιτρέπουν να χρησιμοποιούμε την αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ/Τμήμα Δυτικής Ελλάδας, λόγω περιορισμένης χωρητικότητας.

Και πάλι, σας ευχαριστούμε θερμά».

Όπως βλέπετε και στη φωτό, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και οι αποστάσεις.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα