Πάτρα: «Γαλάζιος» πολιτικός μηχανικός παίρνει συνεχώς δουλειές με την πλάτη βουλευτή

09.08.2020 / 9:07
Diaygeia

Είναι γνωστός «γαλάζιος» πολιτικός μηχανικός και έχει επωφεληθεί έως τώρα τα μέγιστα από τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, καταλαμβάνοντας θέσεις σε διοικητικά συμβούλια φορέων και επιδιώκοντας συνεχώς επικερδείς επαγγελματικές συνεργασίες, λόγω της πιο εύκολης πρόσβασης του στον κρατικό μηχανισμό.
Λέγεται μάλιστα ότι έχει το νου του συνεχώς στη «Διαύγεια», παρακολουθώντας όλες τις διακηρύξεις και τους διαγωνισμούς που αναρτώνται σ’ αυτήν, προκειμένου να «χτυπάει» στη συνέχεια τις δουλειές που τον ενδιαφέρουν, συχνά με τις πλάτες συγκεκριμένου κυβερνητικού βουλευτή.
Και είναι αυτό που κάνει εξίσου μεγάλη, αν όχι μεγαλύτερη, εντύπωση. Διότι πρόκειται για μια απροκάλυπτη στήριξη, κοινή διαπίστωση που έχει προκαλέσει εύλογα ερωτηματικά και έντονο προβληματισμό, κυρίως στη «γαλάζια» βάση.
Γιατί ο βουλευτής να τον στηρίζει τόσο πολύ «σπρώχνοντας» τον, όπου μπορεί, βρεθεί και σταθεί; Άραγε, ποιοι να είναι οι λόγοι αυτής της διαρκούς προώθησης;

Και μέλος σε Δ.Σ. φορέων!

Πάντως, χωρίς ίχνος υπερβολής, δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον εν λόγω πολιτικό μηχανικό, ο οποίος, εκτός από τις δουλειές που φροντίζει να παίρνει, είναι ταυτόχρονα και μέλος στα Δ.Σ. δύο φορέων (στο ένα τακτικός και στο άλλος αναπληρωματικός), ενώ συμμετείχε και στην Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων!
Σε όλες αυτές τις θέσεις (οι οποίες όλο και κάποιο οικονομικό αντίκρισμα έχουν) τοποθετήθηκε κατόπιν προτάσεων ή εισηγήσεων του εν λόγω βουλευτή, στο πλαίσιο μιας πολύπλευρης και συνεχούς προτίμησης στο πρόσωπο του, η οποία μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει, προκαλώντας πολυποίκιλα σχόλια, ως επί το πλείστον αρνητικά.
Και όπως προαναφέραμε κοινή συνισταμένη τους είναι η αναζήτηση των αιτιών που μπορεί να βρίσκονται πίσω από μια διαρκή και αταλάντευτη υποστήριξη που αγγίζει πλέον τα όρια της εμμονής, την ίδια ώρα μάλιστα που έχει προκληθεί μια δικαιολογημένη δυσαρέσκεια σε ανθρώπους του περίγυρου του βουλευτή που δεν απολαμβάνουν ανάλογης, ιδιαίτερης, μεταχείρισης, μολονότι τα έδωσαν όλα για την επανεκλογή του!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα