Πάτρα: Έβαλε τέντες στο μπαλκόνι για να μην βλέπουν τον εραστή της!

13.09.2020 / 11:19
tenta-2

Χώρισε από τον άνδρα της, κακήν κακώς, αλλά η ίδια δεν άργησε να βρει παρηγοριά στην αγκαλιά ενός νεότερου απ’ αυτήν άνδρα. Καθώς, όμως, ήθελε να βάζει στο σπίτι της τον εραστή της, για να μην τον βλέπουν οι γείτονες και την κουτσομπολεύουν, έσπευσε να βάλει τέντες στο μπαλκόνι! Τέντες που δεν είχε πριν και σκέφτηκε ότι θα ήταν μια καλή λύση, εν μέσω καλοκαιριού, για να είναι… αθέατος ο εραστής της από τους γείτονες που γνωρίζουν καλά τον πρώην σύζυγο της και τον επεισοδιακό χωρισμό της.
Αλλά το κόλπο της δεν έπιασε, καθώς παρά τις τέντες το ζευγάρι έγινε αντιληπτό, με τα σχετικά κους κους να δίνουν και να παίρνουν. Τσάμπα οι προσφορές που κυνηγούσε η ίδια για να βάλει τις τέντες στην οικονομικότερη δυνατή τιμή! Αν και θα πει κανείς ότι, σε κάθε περίπτωση, αυτές είναι απαραίτητες.

ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ

Ωστόσο, σαν να μην έφταναν αυτά, δεν μπορούσε να κρύψει τον νέο σύντροφο της και από τα δυο της παιδιά, ένα αγόρι που μπαίνει στην ενηλικίωση του και ένα κορίτσι που βρίσκεται στην εφηβεία. Ατυχώς για την ίδια, κυρίως το αγόρι, δεν εννοεί με τίποτα να δεχθεί τη σχέση της μητέρας του. Όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως σ’ αυτές τις περιπτώσεις, κατά τις οποίες τα παιδιά δεν δέχονται τον/τη σύντροφο του χωρισμένου γονέα τους, το αγόρι αντέδρασε έντονα. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει μια μέρα κι ένας μεγάλος καβγάς στο πατρικό σπίτι της διαζευγμένης, σε περιοχή λίγο έξω από την Πάτρα. «Εγώ δεν τον θέλω, έχω πατέρα», φώναζε το αγόρι, ξεσηκώνοντας με τις φωνές του όλη τη γειτονιά. Τι θα κάνει η διαζευγμένη γυναίκα τώρα; Καθώς από τη μια δεν θέλει να χωρίσει από τον νέο σύντροφο της αλλά και από την άλλη δεν μπορεί να έχει απέναντι της το παιδί της, θα πρέπει να βρει τη «χρυσή τομή». Κι επειδή αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο…. καλά ξεμπερδέματα!

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα