Ο Νοέμβριος το… στοίχημα για τη Δυτική Ελλάδα-Στο μεταίχμιο της επιδημιολογικής πορείας

22.10.2020 / 6:01
Patra; Achaia; Πάτρα; Αχαΐα; κοροναϊός; κορονοϊός; κορωναϊός; κορωνοϊός; COVID-19; protection; mask; μάσκα; προστασία; μέτρα; 2020; πανδημία; pandemic; daily life; street; δρόμος; καθημερινότητα; elderly; pensioner; ηλικιωμένος; τρίτη ηλικία;

Είμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της μάχης που δίνεται με τον κορωνοϊό και από αυτή την περίοδο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η επιδημιολογική πορεία που θα έχουμε τους επόμενους μήνες.

Αυτό τονίζουν οι υγειονομικές αρχές το τελευταίο διάστημα και εφιστούν την προσοχή σε όλους, αλλά και την απόλυτη τήρηση των μέτρων.

Αυτό πάντως που είναι σίγουρο, σύμφωνα τις υγειονομικές αρχές, είναι ότι το διάστημα μεταξύ τέλη Οκτωβρίου και αρχές Νοεμβρίου, θα κρίνει πολλά σε ότι αφορά τη σταθερότητα της διασποράς στην περιοχή μας ή την αύξησή της.

«Βρισκόμαστε στο μεταίχμιο και στην πιο κρίσιμη καμπή της επιδημιολογικής πορείας του ιού» τονίζει η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Άννα Μαστοράκου. «Έχουμε επιδείξει μία σταθερότητα τις τελευταίες ημέρες στην διασπορά του ιού, όμως, το ανησυχητικό είναι ότι μπαίνουμε σε μια εποχή που έρχεται η πτώση της θερμοκρασίας και μαζί με αυτή τα πρώτα κρύα». 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα