Ο Καραμανλής ενημερώνει τους βουλευτές Αχαΐας και Ηλείας για την Πατρών – Πύργου

09.09.2020 / 4:55
Karamanlis-patron-pirgou

Συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστα Καραμανλή θα γίνει την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου, στο υπουργείο, με την παρουσία βουλευτών από την Ηλεία, την Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα γενικότερα. Το θέμα φυσικά αυτής της συνάρτησης είναι η κατασκευή του αυτοκινητοδρόμου Πατρών – Πύργου, με τον κ. Καραμανλή να ενημερώνει τα μέλη του Ελληνικού κοινοβουλίου για όλες τις τελευταίες εξελίξεις και φυσικά για το αποτέλεσμα των επαφών που είχε με τα αρμόδια όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σχετικά με την πολυπόθητη έναρξη κατασκευής αυτού του τεράστιου έργου για την περιοχή της Ηλείας.

Όλοι και σίγουρα οι βουλευτές, περιμένουν να ακούσουν ευχάριστα νέα από τον Υπουργό, δηλαδή την έναρξη κατασκευής του αυτοκινητοδρόμου μέσα στο 2020.

Οι πιέσεις που ασκούνται προς τον κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση για την έναρξη του έργου είναι έντονες, αφού δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα καθυστέρησης της έναρξης εργασιών ούτε για μια μέρα.

Η Ηλεία και γενικά η Δυτική Ελλάδα θρηνεί σχεδόν καθημερινά θύματα σε αυτόν τον δρόμο «καρμανιόλα» και όλα πλέον θα πρέπει να γίνουν ταχύτατα, έτσι ώστε ο νέος δρόμος να είναι έτοιμος όσο το δυνατόν γίνεται πιο σύντομα.

Οι βουλευτές της περιοχής πιέζουν για την άμεση έναρξη του έργου κατασκευής του δρόμου, αφού και αυτοί καθημερινά γίνονται αποδέκτες παραπόνων από τους πολίτες, για το γεγονός ότι υπάρχει τέτοια μεγάλη καθυστέρηση και η Ηλεία με την Δυτική Αχαΐα δεν έχουν έναν σύγχρονο και ασφαλή οδικό άξονα.

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα