Κατά του προέδρου του ΚΟΔΗΠ οι πρώην εργαζόμενοι που κατέφυγαν στα δικαστήρια

28.09.2020 / 7:55
kodip

Σε ανακοίνωσή τους οι δυο πρώην εργαζόμενοι του Κοινωνικού οργανισμού βάλλουν κατά του προέδρου του ΚΟΔΗΠ και τονίζουν:

«Ο πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα σε δημοσίευμα του, μετά την εκδίκαση της αγωγής μας που έγινε 24/9/2020. Κατά την εκδίκαση της αγωγής μας υπήρξε αντιδικία και ο ΚΟΔΗΠ παραστάθηκε εναντίον μας δια του πληρεξουσίου του δικηγόρου που διόρισε ο κ. Τουλγαρίδης ως πρόεδρος.

Υποστήριξαν πως δεν έχουμε νομικό δικαίωμα, και απέφυγαν να πουν για ποιο λόγο έπρεπε να απομακρυνθούμε από την εργασία μας. Υπήρξε αντιδικία και ο κ. πρόεδρος του ΚΟΔΗΠ παραστάθηκε ως αντίδικος μας και μάρτυρας εναντίον μας, υποστηρίζοντας ότι τους “απαγορεύει ο νόμος να μας απασχολούν” χωρίς να επικαλεσθεί συγκεκριμένη διάταξη απαγόρευσης.

 Δεν μας υποστήριξε, απλώς συνομολόγησε ότι πράγματι η εργασία  μας κάλυπτε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, κάτι που όμως δεν μπορούσε να αποφύγει, γιατί προσκομίσαμε έγγραφες βεβαιώσεις του ιδίου του προέδρου,  που το πιστοποιεί. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας και για να παύσουν να ¨παίζονται¨ πολιτικά παιχνίδια εις βάρος μας”  και της δεινής κατάστασης που μας έχει επιφέρει η αντεργατική συμπεριφορά των εκπροσώπων του ΚΟΔΗΠ.

Και για να σταματήσει η προκλητική στάση αυτοί που μας απέλυσαν να παριστάνουν τους φιλεργατικούς για να μην αμαυρώσουν το προφίλ τους. Η πραγματική συμπαράσταση θα ήταν να συνομολογήσουν την αγωγή κάτι που δεν έκαναν».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα