Η προσαγωγή του Στανίτσα και το μπέρδεμα με τους Χρυσαυγίτες- Τι λέει στο dete.gr

29.10.2020 / 14:28
στανιτσας

Τρεις και όχι μια ήταν οι  μηχανοκίνητες πορείες που έγιναν  χθες στην Πάτρα και προκάλεσαν αίσθηση ανά το πανελλήνιο. Η μια πορεία ήταν αυτή που διοργάνωσαν ακροδεξιά στοιχεία και μέλη της «Χρυσής Αυγής» τα οποία ξεκίνησαν από τη Veso Mare και κινήθηκαν προς το κέντρο της πόλης. Η άλλη πορεία, στην οποία προϊστατο ο ιερέας ο οποίος δεν φορούσε μάσκα (τι πιο σύνηθες;) όπως και οι υπόλοιποι που κρατούσαν τη σημαία, διοργανώθηκε από τον Ιερό Ναό της Αγίας Αλεξιώτισσας και συμμετείχαν πιστοί. Η τρίτη πορεία ήταν αυτή την οποία συμμετείχε ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας. Επρόκειτο για μια ομάδα φίλων που ξεκίνησαν από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο και κατέληξαν στα Υψηλά Αλώνια για να πουν τον εθνικό ύμνο στο άγαλμα του Παλαιών Πατρών Γερμανού, όπως λέει ο ίδιος στο dete.gr

Η σύγχυση ωστόσο που επικράτησε ήταν τέτοια που οι πολίτες νόμισαν ότι όλες οι πορείες ήταν ίδιες. Αποτέλεσμα ήταν να δέχεται επιθέσεις στο διαδίκτυο ο δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Στανίτσας από πολλούς που τον λένε Χρυσαυγίτη, θεωρώντας ότι συμμετείχε στην πορεία για την οποία είχε εκδοθεί ανακοίνωση με ύφος μίνι ακροδεξιού παραληρήματος και σημείο εκκίνησης τη Veso Mare.

Όπως είπε ο ίδιος στο dete.gr, κάποιοι του είτίθενται θεωρώντας ότι η πορεία ήταν μια και αυτός μέρος της, με αποτέλεσμα ακραία σχόλια στο προφίλ του και σε διάφορες διαδικτυακές αναρτήσεις.

“Ήμασταν μια παρέα φίλων που έχουμε σχέσεις με την Εκκλησία που αποφασίσαμε να το κάνουμε αυτό ανεξάρτητα απο τους υπολοίπους” λέει στο dete.gr. Δεν είχαμε καμία σχέση με τις άλλες δύο πορείες. Φορούσαμε όλοι μάσκες και κρατούσαμε αποστάσεις. Ήρθαν και μας προσήγαγαν τρία άτομα την ώρα που ήμασταν στα Ψηλά Αλώνια χωρίς να έχουμε κάνει απολύτως τίποτα και χωρίς να έχουμε παραβιάσει κανένα μέτρο. Προφανώς κάποιοι ήθελαν να προσάγουν κάποιους για να πουν ότι κάτι έκαναν” λέει ο κ. Στανίτσας.

Γ.Κον.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα