Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποιοι θα την περιβάλουν στη νέα της εκπομπή

03.09.2020 / 9:57
ilianapapageorgiou

Τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό πως πλάι στην πατρινή Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα βρίσκονται η Αφροδίτη Γραμμέλη, η οποία και αποχώρησε από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, αλλά και η Φωτεινή Πετρογιάννη που τις τελευταίες δύο σεζόν βρισκόταν στο μαγκαζίνο του Σαββατοκύριακου με τη Ναταλία Γερμανού.

Δύο ακόμη προσθήκες «κλείδωσαν» στην ομάδα που θα δούμε μπροστά από τις κάμερες, να πλαισιώνουν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ανάμεσα στην ομάδα του Pop Up λοιπόν, θα δούμε στις 14 Σεπτεμβρίου τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Νταφλό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρέθηκε στο Open και την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου.

Το πρόσωπο έκπληξη όμως αυτής της νέας εκπομπής είναι άλλο. Ένας από τους συνεργάτες της Ηλιάνας στον Alpha θα είναι ο Παναγιώτης Τζωρτζάτος. Ο κουμπάρος του Γρηγόρη Αρναούτογλου και του Γιώργου Λιανού, με τους οποίους παρουσιάζει την πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera, αναλαμβάνει καθήκοντα συμπαρουσιαστή στην εκπομπή Pop Up.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες επιβεβαιώνουν όσα γράφονταν τις τελευταίες ημέρες για την αρχισυνταξία της εκπομπής, την οποία και αναλαμβάνει ο Στέλιος Χαϊμαντάς. Ο δημοσιογράφος βρέθηκε τα τελευταία χρόνια στον Alpha, πίσω από την βραδινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία σε λίγες ημέρες ξεκινά το καθημερινό infotainment από την ίδια συχνότητα.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα