«Επιδρομές» διαρρηκτών στην περιοχή μεταξύ Χανακίων – Ξυλοκέρας: «Μπουκάρουν» όποια ώρα θέλουν

26.09.2020 / 5:02
diarrixis

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές έχουν παραβιάσει την περιουσία του συνταξιούχου Βασίλη Κωνσταντόπουλου ανάμεσα στις περιοχές Χανάκια και Ξυλοκέρα οι γνωστές παραβατικές ομάδες, βυθίζοντάς τον στην απελπισία μιας και έχει χάσει κάθε αίσθημα ασφάλειας.

Ο άτυχος άνδρας έκανε παράλληλα και έκκληση προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να σκύψουν πάνω από το πρόβλημα και να βρουν μια λύση που θα δώσει τέλος σε αυτή την έντονη παραβατικότητα.

«Επιδρομές» διαρρηκτών στην περιοχή μεταξύ Χανακίων – Ξυλοκέρας: «Μπουκάρουν» όποια ώρα θέλουν 2

Ειδικότερα, ο γνωστός σε όλους Βασίλης Κωνσταντόπουλος από το διάστημα που εργαζόταν στην ΠΕ Ηλείας ή ως τέως πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων της Ν.Α. Ηλείας, βίωσε στιγμές που όλοι εύχονται να μη ζήσουν οι περιουσίες τους. Όπως ο ίδιος τόνισε στην «Π», υπάρχει μια ομάδα άκρως παραβατική που είναι υπεύθυνοι για τις τεράστιες ζημιές που προκλήθηκαν στην περιουσία του εντός και εκτός της οικίας του.

Και μπορεί όπως τόνισε να είχαν προειδοποιήσει μερικές μέρες νωρίτερα, ωστόσο δεν ντράπηκαν να επιχειρήσουν και πάλι να εισέλθουν στο σπίτι του κ. Κωνσταντόπουλου, αυτή τη φορά όμως με χειρότερα αποτελέσματα από κάθε άλλη φορά μιας και τόσο οι καταστροφές που προκάλεσαν όσο και τα αντικείμενα που άρπαξαν έχουν αξία μεγαλύτερη των 5000 ευρώ.

patrisnews.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα