Δήμος Ερυμάνθου: Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την επέτειο του “Όχι”

28.10.2020 / 21:23
γκ-1

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε στην έδρα του Δήμου Ερυμάνθου, στη Χαλανδρίτσα η εθνική μας επέτειος.

Μπορεί φέτος να μην έγιναν παρελάσεις και η συμμετοχή του κόσμου να ήταν περιορισμένη λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, ωστόσο εκπρόσωποι Αρχών και φορέων, αλλά και αντιπροσωπεία της εκπαιδευτικής κοινότητας απότισαν φόρο τιμής στους ήρωες του Έπους του Σαράντα.

Ογδόντα χρόνια μετά και η σκέψη όλων βρισκόταν στον αγώνα των Ελλήνων για την προάσπιση της πατρίδας μας.Το πρωί τελέστηκε Δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίτσας κ. Σοφία Πασχαλίδου. Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των φορέων με πομπή κατευθύνθηκαν στο Μνημείο των Ηρώων όπου τελέστηκε επιμνημόσυνος δέηση και κατάθεση στεφάνων.

Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Ερυμάνθου Θεόδωρος Μπαρής, ο Βοηθός Περιφερειάρχη σε θέματα Νέας Γενιάς και Θρησκευμάτων, Νικόλαος Κατσουγκράκης, ο αντιδήμαρχος Διονύσης Γεωργαντόπουλος, ο πρόεδρος της ΤΚ Χαλανδρίτσας Χαράλαμπος Λαλιώτης, ο Υπαστυνόμος Α’ Αντώνης Γεωργακόπουλος, ο Πυρονόμος Παναγιώτης Μαυροειδής, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Διαμαντής Κανελλόπουλος και εκ μέρους της σχολικής κοινότητας ο Αλέξανδρος Αθανασούλιας.Ιδιαίτερη συγκινητική ήταν η στιγμή που όλοι μαζί στο τέλος της εκδήλωσης έψαλαν τον Εθνικό μας Ύμνο.Αντίστοιχες εκδηλώσεις έγιναν και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα