Ένοπλοι κουκουλοφόροι ανατίναξαν και άδειασαν τρία ΑΤΜ από γνωστό σουπερ μάρκετ στην Περιβόλα, τα ξημερώματα – Αναζητούνται από την αστυνομία

05.09.2020 / 5:05
carrefour-1280x500-ink

Τέσσερις ένοπλοι άνδρες ανατίναξαν τρία ATM μέσα στο Σούπερ Μάρκετ Σκλαβενίτη στον κόμβο Καρφούρ στην Περιβόλα Πατρών, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Οι δράστες με καλάσνικοφ στα χέρια, γύρω στις 4 το πρωί, κατευθύνθηκαν προς το γνωστό σούπερ μάρκετ και αφού έσπασαν τις εξωτερικές πόρτες, προχώρησαν προς το σημείο που βρίσκονται τοποθετημένα τα ATM. Λίγα λεπτά αργότερα, τοποθετώντας σε αυτά εκρηκτική ύλη, τα ανατίναξαν και αφαίρεσαν όλα τα χρήματα που είχαν. Άγνωστο προς το παρόν πόσα ήταν.

Οδηγός φορτηγού που βρίσκονταν στο πάρκινγκ, τους εντόπισε και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Οι δράστες τον είδαν και κινήθηκαν εναντίον. Να σημειωθεί, ότι λίγο πριν είχε αποχωρήσει και ο σεκιούριτι που έλεγχε τον χώρο.

Οι άνδρες, στη συνέχεια, μπήκαν σε ένα αυτοκίνητο χρώματος ασημί και εξαφανίστηκαν.

Η αστυνομία έστησε μπλόκα για τον εντοπισμό των δραστών.Τα τρία μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών ανήκουν στις Τράπεζες Εθνική, Alpha και Eurobank.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα