Έκπτωση φόρου για μειωμένα ενοίκια: Από 4 έως 23 Σεπτεμβρίου οι δηλώσεις

05.09.2020 / 13:52
enoikiazetai-2

Μία ακόμη ευκαιρία θα έχουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων να κερδίσουν έκπτωση φόρου ίση με το 30% των ενοικίων που έχασαν από την υποχρεωτική μείωση κατά 40%, σύμφωνα με την απόφαση του διοικητή της ΑΑΔΕ, Γιώργου Πιτσιλή.
Όπως προβλέπεται οι φορολογούμενοι θα έχουν την δυνατότητα να υποβάλουν τις δηλώσεις Covid από τις 4 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου για να πάρουν την έκπτωση φόρου από τα… μειωμένα ενοίκια.
Συγκεκριμένα μπορούν να υποβάλουν αρχικές δηλώσεις για τους μήνες Μάρτιο έως και Ιούνιο, για όσους δεν έχουν ακόμα υποβάλει αρχικές δηλώσεις και τροποποιητικές δηλώσεις για τους μήνες Μάρτιο έως και Αύγουστο.
Η παραπάνω προθεσμία ισχύει και για την τυχόν υποβολή των αρχικών ή τροποποιητικών Δηλώσεων Πληροφοριακών Στοιχείων Μίσθωσης Ακίνητης Περιουσίας, οι οποίες πρέπει να υποβληθούν πριν την υποβολή των Δηλώσεων Covid.
Η αποδοχή από τους μισθωτές των αρχικών Δηλώσεων Covid για Μάρτιο έως και Ιούνιο 2020, καθώς και των τροποποιητικών Δηλώσεων Covid για Μάρτιο έως και Αύγουστο 2020, μπορεί να πραγματοποιηθεί έως και την 1η Οκτωβρίου 2020.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα