Μέγκι Στογιάνοβα – Μοσχονά: Σπαρακτικό «αντίο» με ανοιχτά ερωτήματα για την 30χρονη μητέρα – Η τραγική σύμπτωση

22.09.2020 / 8:11
patra_nekri

Από σοβαρά τραύματα στον θώρακα και στην κοιλιά, προκλήθηκε σύμφωνα την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατος της 31χρονης Μέγκι Στογιάνοβα – Μοσχονά, μητέρας 4 παιδιών, που βρέθηκε νεκρή, μετά από πτώση σε γκρεμό ύψους δεκάδων μέτρων του αυτοκινήτου που οδηγούσε (βράδυ Σαββάτου) στην επαρχιακή οδό Πατρών – Καλαβρύτων, μεταξύ Καλάνου – Κομπηγαδίου.
Η ΕΞΕΤΑΣΗ

«Ο θάνατος επήλθε συνεπεία κακώσεων θώρακος και κοιλίας, απολύτως συμβατές με το αναφερόμενο συμβάν» είπε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία και διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή, χθες το πρωί.
Ο ΘΡΗΝΟΣ

Χθες το απόγευμα, στον ναό της Αγίας Παρασκευής στο Κοιμητήριο Μιντιλογλίου Πατρών, συγγενείς και φίλοι, συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία τη νεαρή μητέρα. Αφήνει πίσω της σύζυγο και ανήλικα παιδιά, με το τελευταίο που απέκτησε προσφάτως, να έχει βαπτιστεί μόλις την περασμένη Κυριακή.
Η ΜΗΤΕΡΑ

«Γιατί;» είναι η μόνη λέξη που έβγαινε από τα χείλη της μητέρας της νεαρής γυναίκας, που σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών, ζητώντας απαντήσεις για το τραγικό τέλος της κόρης της.Συντετριμμένη και με τις λίγες δυνάμεις που της έχουν απομείνει, επιχειρεί να μάθει, γιατί η κόρη της οδηγήθηκε στον θάνατο.
Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Αρχικά όλα «έδειχναν» πως η βουλγαρικής καταγωγής νεαρή έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα, ωστόσο οι έρευνες της Αστυνομίας έδειξαν πως τα στοιχεία συνηγορούν σε αυτοχειρία. Η μητέρα δηλαδή, ήταν εκείνη που έριξε το αυτοκίνητό της στον γκρεμό, προκειμένου να βάλει τέλος στη ζωή της.
Η ΠΡΟΘΕΣΗ

Για την πρόθεση της, μάλιστα, ενημέρωσε τον σύζυγο της (εκείνη την ώρα βρισκόταν στην εργασία του), κατά τη φυγή της από το σπίτι όπου διέμενε με την οικογένειά της, στο Ισωμα Ερυμάνθου, μέσω τηλεφωνικών μηνυμάτων. Πριν πατήσει το γκάζι και πέσει στον γκρεμό, του έστειλε και αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο οποίο φέρεται να έγραφε: «Τώρα πεθαίνω».
ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ

Το τελευταίο διάστημα, η 31χρονη φέρεται να επιδείκνυε υπερευαισθησία, μετά από την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε με το βρέφος. «Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι ”βασάνιζε” τη γυναίκα, ώστε να οδηγηθεί σε αυτή την πράξη. Φαίνεται πως ζούσε ήρεμες οικογενειακές στιγμές και τίποτα δεν προμήνυε αυτό που συνέβη. Μάλιστα σε ανάρτηση της, στον προσωπικό λογαριασμό στο facebook, στις 14 Φεβρουάριου 2019, είχε ανεβάσει βίντεο – αφιέρωση στο σύζυγο της, γράφοντας «Για εσένα που μού έκλεψες την καρδιά. Για εσένα που μου χάρισες τα πιο όμορφα παιδιά και κάναμε χαμόγελα πολλά…».Πάντως, λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν ο σύζυγος της Μέγκι, μίλησε στο Star, κλείνοντας προς την εκδοχή του ατυχήματος, αντίθετα με τις εκτιμήσεις και τα στοιχεία που έχει η Αστυνομία.
Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ
Τραγική ειρωνεία. Η ημερομηνία της κηδείας, συνέπεσε με την επέτειο γάμου και βάπτισης του πρώτου της παιδιού. Το διαδικτυακό αποχαιρετιστήριο μήνυμα του συζύγου της είναι καθηλωτικό: «Σαν Σήμερα 21/9/13 παντρευτήκαμε με θρησκευτικό γάμο και βαφτίσαμε τον Σπυράκο μας. Και σήμερα 21/9/20 θα σε χαιρετήσω και θα σε δω και θα σε αγγίξω για τελευταία φορά. Καλό σου ταξίδι αγάπη μου, ζωή μου, θα σε αγαπώ για πάντα. Εσύ ήσουν η δύναμη μου σε όλα. Να μας προσέχεις από ψηλά, ξέρω ότι πάντα θα είσαι μαζί μου…»

εφ. Πελοπόννησος

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα