Ζώδια: Τί προβλέπουν τα άστρα για σήμερα Σάββατο 16 Ιουλίου

16.07.2022 / 8:59
zodia

ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04

Εχετε μπει σε ένα καλούπι που δεν είναι δικό σας και το ξέρετε. Το γεγονός ότι είστε μέσα σε μια συναισθηματική σχέση δεν σημαίνει ότι πρέπει να τροποποιήσετε τη ζωή σας για να ικανοποιηθεί κάποιος άλλος.

ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05

Ο τρόπος που έχετε και καταφέρνετε πάντα να περνάτε τις δικές σας γραμμές στον άνθρωπό σας είναι και αυτό το υπέροχο στοιχείο του χαρακτήρα σας που αγαπάει τόσο πολύ.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/05 – 21/06

Οσα έχουν λήξει μέσα στο δεσμό σας, ακόμη και τώρα που πλησιάζει ο Αύγουστος, μην κάνετε το επικοινωνιακό λάθος να τα φέρετε και πάλι στην επιφάνεια, λόγω των μεγάλων σας ανασφαλειών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/06 – 22/07

Αν θέλετε να φύγετε για λίγο καιρό από τη ρουτίνα της αισθηματικής καθημερινότητας θα ήταν σωστό και έντιμο, από τη δική σας τη μεριά, να το πείτε. Σίγουρα δεν θα φέρει το χαμόγελο στον άνθρωπό σας.

ΛΕΩΝ 23/07 – 22/08

Οι σκέψεις που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σας είναι μαύρες και απαισιόδοξες επειδή δεν έχετε ακόμη λάβει κάποια επικοινωνία – επαφή από το άτομο που τόσο καιρό με έμμεσο τρόπο πολιορκείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/08 – 22/09

Το να βρεθεί ένας μεγάλος έρωτας στο δρόμο σας, εσάς των εργένηδων, με τόσο περίεργα αστρολογικά φαινόμενα, δεν είναι και κάτι τόσο απίθανο. Θα το θέλατε όμως;

ΖΥΓΟΣ 23/09 – 22/10

Η πλευρά του ανθρώπου σας, η οικογένειά του και οι γνωστοί του, ίσως επειδή ακόμη δεν σας ξέρουν και τόσο καλά, έχουν όχι και τόσο καλή εντύπωση για εσάς. Κάτι πρέπει να κάνετε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23/10 – 22/11

Στις μέρες μέχρι και που θα αλλάξει ο μήνας, εσείς θα βρεθείτε σε ένα ερωτικό πρόβλημα που αφορά τις πιέσεις που δέχεστε από τον άνθρωπό σας για να ενδώσετε σε κάποια δέσμευση που θέλει αυτός.

ΤΟΞΟΤΗΣ 23/11 – 21/12

Ολα έχουν αρχίσει πλέον και ηρεμούν μέσα στη σχέση σας και σίγουρα οι επικοινωνίες έχουν ξαναζεσταθεί. Αυτή τη φορά, αν έχετε να πείτε κάτι, να το πείτε ευθέως και χωρίς άλλες περιστροφές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/01

Μην μπλέκεστε μέσα στα πόδια και την εργασία του συντρόφου σας συνέχεια. Υπάρχουν ιδιαίτερα πράγματα που μάλλον δεν τα ξέρετε και ίσως και ο ίδιος να μη θέλει ακόμη να σας τα πει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/01 – 19/02

Εχετε πραγματικά γίνει ένας ακροβάτης, που προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα σε δύο αισθηματικές καταστάσεις, που όμως ακόμη ούτε και εσείς ξέρετε πού θα καταλήξει η οποιαδήποτε επιλογή σας.

ΙΧΘΥΕΣ 20/02 – 20/03

Είσαστε μόνιμα εγκλωβισμένοι μέσα σε εργασία και υποχρεώσεις από τον οικογενειακό σας κύκλο. Αυτό είναι και κάτι που το ταίρι σας το σέβεται, αλλά και από τη δική σας τη μεριά κάντε κάτι που θα του δώσει χαρά.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα