Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 11 Απριλίου 2023

11.04.2023 / 7:31
Deutera1-1-1

Πώς θα είναι η Τρίτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία στο ζώδιο σου σήμερα και το κίνητρο να βελτιώσεις τη ζωή σου εκτοξεύεται. Είναι η στιγμή να δημιουργήσεις τις δικές σου ευκαιρίες έχοντας περισσότερη πίστη στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου. Είναι μια ξεχωριστή διέλευση για προσωπική επιρροή και ελπίδα. Αναλαμβάνεις την ηγεσία και είσαι έτοιμη να πάρεις πρωτοβουλία για να αναπτύξεις κάτι -είτε πρόκειται για σχέση, έργο ή επιχείρηση. Αισθάνεσαι πολύ πιο αισιόδοξη και οι ιδέες για μελλοντικά σχέδια μπορεί να είναι χρυσές, γι’ αυτό δώσε προσοχή. Δημιουργικά και ρομαντικά θέματα μπορεί επίσης να ωφεληθούν από αυτήν την ευθυγράμμιση.

Ταύρος
Είσαι σε εξαιρετική φόρμα για να χειριστείς πρακτικές υποθέσεις, να κάνεις αγορές και σχέδια. Θα μπορούσες να λάβεις κάποια χρήσιμα σχόλια για την εργασίας σου ή μπορεί να σου αρέσει να εργαστείς σε πράγματα με μακροπρόθεσμα οφέλη. Είσαι ιδιαίτερα διορατική τώρα και μπορείς να ανακαλύψεις κάποιους πόρους ή μια πληροφορία που σε ωφελεί πολύ. Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου – Δία μπορεί να ξυπνήσει συναισθήματα πίστης και ελπίδας. Οι ιδέες και τα σχέδια μπορούν να ενωθούν και μπορεί να αναβιώσεις ένα παλιό έργο ή μια ιδέα και να το επαναφέρεις στη ζωή σου. Η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να καταλάβεις και να ξεπεράσεις τον πόνο του παρελθόντος.

Δίδυμοι
Η γοητεία σου βρίσκεται στα ύψη σήμερα, καθώς οι διελεύσεις ενισχύουν τις θεραπευτικές ενέργειες και τη θετική ενίσχυση. Η υπομονή σου φέρνει θετικές δονήσεις και προσοχή. Η σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Δία μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να πετύχεις τους στόχους σου ή να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω φίλων, ομάδων, συμμαχιών και δικτύων. Σκέψου να θέσεις νέους στόχους και να πάρεις αποφάσεις που αντανακλούν καλύτερα σε αυτές τις επιθυμίες που ξυπνούν μέσα σου. Αυτή μπορεί να είναι μια περίοδος ανταμοιβής, ευχάριστης επαφής με άλλους ή αυξημένης πίστης σε μελλοντικά σχέδια και στόχους ευτυχίας.

Καρκίνος
Σκέφτεσαι πολύ και εφαρμόζεις νέες ιδέες και μεθόδους σε παλιά προβλήματα σήμερα. Το να βάζεις τα πράγματα στη θέση τους είναι ικανοποιητικό. Ο Δίας περνά τις τελευταίες πέντε εβδομάδες του στον τομέα της καριέρας και της φήμης σου και είναι καλή ιδέα να επωφεληθείς, ρίχνοντας επιπλέον ενέργεια στην εργασία και κάνοντας βελτιώσεις για τις οποίες μπορείς να είσαι περήφανη. Επίσης σήμερα είσαι σε καλή κατάσταση για να εστιάσει σε κάτι ή σε κάποιον ιδιαίτερο για εσένα. Η αγάπη είναι άφθονη και ταυτόχρονα περίπλοκη.

Λέων
Η σημερινή σύνοδος Ήλιου – Δία διεγείρει την επιθυμία σου να ανακαλύψεις, να μάθεις και να αναπτυχθείς. Η επιτυχία τώρα έχει να κάνει πολύ με την αισιόδοξη προσέγγιση σου. Μπορεί να υπάρξει μια ευκαιρία να κάνεις ή να μάθεις κάτι εντελώς νέο και πέρα από τα συνηθισμένα όρια και τις συνήθειες σου. Είσαι επίσης σε εξαιρετική θέση για προώθηση, επικοινωνία ή δημοσίευση. Είναι δυνατή η πραγματοποίηση ευεργετικών συνδέσεων. Νέα ελπίδα και αισιοδοξία είναι μαζί σου αυτήν τη βδομάδα. Με μια πιο χαλαρή και δημιουργική προσέγγιση στη ζωή σου ανοίγεται η ευκαιρία να βελτιωθείς και να προχωρήσεις.

Παρθένος
Οι ανώτεροι εκτιμούν τις προσπάθειες σου τώρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για ενίσχυση, ανάπτυξη και επιδιόρθωση σχέσεων με ανωτέρους, γονείς ή επαγγελματικούς συνεργάτες. Οι σημερινές ενέργειες είναι επίσης εξαιρετικές για την κατανόηση των έργων ή των φιλοδοξιών σου. Ο Ήλιος και ο Δίας ευθυγραμμίζονται και ξυπνούν την ανάγκη για μια νέα προσέγγιση στην οικεία ζωή σου ή μια ισχυρότερη σύνδεση με ένα άτομο ή έργο. Έχεις κίνητρο να κάνεις βελτιώσεις. Έχεις αυτοπεποίθηση και αυτή η στάση σου μπορεί να σε βοηθήσει να κατευθυνθείς προς το σωστό δρόμο της επιτυχίας.

Ζυγός
Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου τείνει να λάμπει σε καταστάσεις και συνεργασίες αυτήν τη στιγμή. Ο Ήλιος και ο Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα των σχέσεων σου, ευνοώντας τις συνδέσεις και τις αλληλεπιδράσεις σου. Προσελκύεις ανθρώπους και καταστάσεις που ωφελούν την προσωπική σου ανάπτυξη και η σημερινή μέρα μπορεί να δημιουργήσει τα απαραίτητα κίνητρα για να βελτιώσεις τις σχέσεις σου ή να ενισχύσεις ένα δεσμό. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις μια επιπλέον προσπάθεια για να προσεγγίσεις αυτά που επιθυμείς. Κάποιος μπορεί να έχει μια ασυνήθιστα ενθαρρυντική και θετική επίδραση πάνω σου.

Σκορπιός
Με τον Ήλιο σε σύνοδο σήμερα με τον Δία, η αυξημένη αισιοδοξία και η ελπίδα μπορεί να είναι ισχυροί θεραπευτές. Το να βρίσκεις περισσότερο νόημα στη δουλειά σου και την ικανοποίηση όταν βοηθάς ή εξυπηρετείς τους άλλους είναι ένα μεγάλο θέμα και η ευγένεια οδηγεί την επιτυχία. Όπως πάντα όταν εμπλέκεται ο Δίας θα πρέπει να προσέχεις τη δέσμευση η οποία μπορεί να σε πιέσει αργότερα. Ωστόσο μπορεί να αισθανθείς ένα κύμα αισιοδοξίας και αυτοπεποίθησης σχετικά με τη φροντίδα και τη βελτίωση του εαυτού σου, ιδιαίτερα μέσω των προσπαθειών αναβάθμισης της υγείας, της εργασίας, της καθημερινής ζωής, των συνηθειών και της ρουτίνας.

Τοξότης
Ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Δία σήμερα, λειτουργώντας ως ένα ευχάριστο κουμπί επαναφοράς σε ότι αφορά στην αγάπη, το ρομαντισμό και τη διασκέδαση. Η επιθυμία να βελτιώσεις τη ζωή σου σε ρομαντικές ή δημιουργικές γραμμές μπορεί να είναι επιτατική. Είσαι αισιόδοξη, παθιασμένη και δημιουργική. Η σημερινή μέρα είναι καλή για αυτοέκφραση, για ραντεβού, ευχάριστες δραστηριότητες και χόμπι. Αυτή η διέλευση αφορά στην επιθυμία της καρδιάς, στα πάθη και τις αγάπες σου. Εάν κάνεις κάτι δημιουργικό είναι βέβαιο ότι θα έχει πνεύμα. Η αγάπη και τα ρομαντικά θέματα ευδοκιμούν.

Αιγόκερος
Η επιθυμία σου να βελτιώσεις την προσωπική σου ζωή εκτοξεύεται σήμερα, καθώς ο Ήλιος συναντά τον Δία στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου. Μπορεί να είναι μια στιγμή για να ενισχύσεις τις οικογενειακές σχέσεις ή να αναβαθμίσεις της συνθήκες διαβίωσης σου. Τα πλεονεκτήματα αυτής της διέλευσης θα μπορούσαν να αφορούν στην απελευθέρωση ενός βάρους και στην αίσθηση της ελευθερίας. Για καλύτερα αποτελέσματα διεύρυνε λίγο τη ζώνη άνεσης σου χωρίς να πας πολύ μακριά με μη ρεαλιστικές προσδοκίες. Σκέφτεσαι την ανάπτυξη και την επέκταση και ίσως κάνεις μικρά βήματα προς τη βελτίωση της ζωής σου από την αρχή.

Υδροχόος
Η σημερινή συνάντηση Ήλιου – Δία μπορεί να χρησιμεύσει ως μια ενεργειακή ώθηση ή μπορεί να προκαλέσει νέα ξεκινήματα σύμφωνα με τα προσωπικά ενδιαφέροντα σου. Η περιέργεια σου και η επιθυμία σου να μάθεις, να διδάξεις και να μοιραστεί είναι στο επίκεντρο. Είναι μια καλή επιρροή για ειδήσεις ή πληροφορίες που σε στέλνουν σε μια θετική νέα κατεύθυνση ή βελτιώνουν τις προοπτικές σου. Αντίθετα μπορεί να έλκεσαι από πληροφορίες που φέρνουν οφέλη στη ζωή σου, νέους τρόπους επικοινωνίας, σύνδεσης και περιήγησης. Το μυαλό σου είναι πρόθυμο, ανοιχτό και περίεργο και μπορεί να κερδίσεις νέα εκτίμηση για πράγματα στην καθημερινή σου ζωή που δεν εμφανίστηκαν για σένα στο παρελθόν.

Ιχθείς
Με τη σημερινή ευθυγράμμιση του Ήλιου με τον Δία μπορεί να νιώσεις ένα νέο κίνητρο για να ξεπεράσεις τα εμπόδια, ιδιαίτερα αυτά που σχετίζονται με την οικονομική σου κατάσταση και τους πόρους. Είναι μια καλή στιγμή για να κάνεις έναν απολογισμό για το που βρίσκεσαι σε ένα επιχειρηματικό εγχείρημα ή για τα οικονομικά και τα υπάρχοντα σου. Θα μπορούσες να ανακαλύψεις έναν πόρο ή ένα ταλέντο που έχει μείνει απαρατήρητο. Να είσαι γενναιόδωρη για καλύτερα αποτελέσματα, καθώς αυτά είναι τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Δία που σε βοηθούν να προσελκύσεις την επιτυχία.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα