Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 6 Ιουλίου 2023

06.07.2023 / 8:47
iStock-1450268558

Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός
Με τον Άρη, τον κυβερνήτη σου σε δύσκολη όψη σήμερα, μπορεί να νιώθεις αβέβαιη στο πρώτο μισό της ημέρας. Τα όριά σου δοκιμάζονται όσον αφορά ένα συγκεκριμένο ζήτημα. Πιθανώς μια ρομαντική σχέση. Και αυτό γιατί σε βάζει σε σκέψεις σχετικά με το αν ταιριάζει με τα ιδανικά, τα θέλω και τα όνειρά σου. Αυτές οι σκέψεις είναι προσωρινές. Παρόλα αυτά, εσύ σήμερα μπορεί να μπεις στην διαδικασία να προσαρμόσεις τις προσδοκίες ή τα σχέδιά σου. Καθώς η μέρα προχωρά η διάθεσή σου ανεβαίνει και τα πράγματα γύρω σου γίνονται λίγο πιο ξεκάθαρα. Θα ανακαλύψεις διάφορες ενδιαφέρουσες πληροφορίες, κυρίως γύρω από τα οικονομικά σου και το σπίτι.

Ταύρος
Το πρώτο μισό της ημέρας, η διέλευση Άρη – Ποσειδώνα σε κάνει να νιώθεις πεσμένη. Δεν έχεις κίνητρο. Είναι κάτι προσωρινό που μπορεί ωστόσο να αποδυναμώσει την αποφαστικότητά σου. Για αυτό, είναι προτιμότερο να μην γεμίσεις την ημέρα με υποχρεώσεις. Κράτα το πρόγραμμα λιγάκι πιο χαλαρό. Ταυτόχρονα μπορεί να νιώθεις λίγο αποξενωμένη, σαν να μην μπορείς να βασιστείς σε κανέναν, γιατί δεν ξέρεις τι να περιμένεις από τους άλλους . Μετέτρεψε αυτή την ενέργεια σε κάτι θετικό, εστιάζοντας την προσοχή σου σε ένα ζήτημα που αφορά εσένα και μόνο εσένα. Δείξε πως είσαι ανεξάρτητοι και θα δεις πως αυτοί που σε ενδιαφέρουν να έρθουν πίσω από μόνοι τους και θα σου χτυπήσουν την πόρτα. Μην περιμένεις να τους ευχαριστήσεις όλους τώρα. Είναι αδύνατον!

Δίδυμοι
Η διαφάνεια και η ανάγκη σου για διασκέδαση, δημιουργούν ευκαιρίες σήμερα. Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σε βρει με λιγοστή ενέργεια. Εάν αισθανθείς ανεξήγητα πεσμένη ή κουρασμένη, να ξέρεις πως χρειάζεσαι άμεσα κάτι δημιουργικό στη ζωή σου. Μια ασχολία που να σε ανεβάζει. Μπορεί να υπάρχει κάποια αβεβαιότητα τώρα, αλλά μην της επιτρέψεις να σε παρασύρει. Αυτό που χρειάζεσαι τώρα είναι ένα διάλειμμα. Μην αγνοείς την διαίσθησή σου. Εκείνη ξέρει. Μπορεί να υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα που πρέπει να αντιμετωπίσεις σχετικά με την αυτοπεποίθηση σου, αλλά τελικά αισθάνεσαι αισιόδοξη και θετική για όλα εκείνα που σε περιμένουν μπροστά.

Καρκίνος
Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είναι μπερδεμένο ή αόριστα τεταμένο. Και αυτό γιατί τίποτα δεν πηγαίνει με βάση το πρόγραμμα που έχεις δημιουργήσει. Αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Μην αντιμετωπίζεις τα πράγματα με βιασύνη. Και μην πιέχεις καταστάσεις. Το κλίμα μπορεί να μοιάζει χαοτικό. Αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Κάτι σου λείπει. Είναι η καλύτερη στιγμή να βάλεις μπροστά την φαντασία σου. Τι είναι αυτό που μπορεί να επιφέρει ισορροπία στην ζωή σου τώρα; Αυτό πρέπει να ψάξεις να βρεις.

Λέων
Το πρώτο μισό της ημέρας, περίπλοκα συναισθήματα βγαίνουν στην επιφάνεια από το πουθενά. Ο θυμός ή η δυσαρέσκεια που τόσο επιτυχημένα κρύβεις τόσο καιρό, τώρα μπορεί να εμφανιστεί με διάφορους, απροσδόκητους τρόπους. Τα συναισθήματά σου είναι
μπερδεμένα τώρα και δυστυχώς θα πρέπει να έρθεις αντιμέτωπη με αυτά. Μην τα αφήσεις όμως να σε σε κάνουν ό,τι θέλουν. Δυσκολεύεσαι πολύ να βρεθείς απέναντι από τα δικά σου προβλήματα, για αυτό προσπαθείς να λύσεις των γύρω σου. Βλέπεις αυτή την διαδικασία σαν απόδραση. Αλλά στην πραγματικότητα, κοροϊδεύεις τον εαυτό σου και μόνο. Οι σκέψεις σου για θέματα του παρελθόντος αρχίζουν και γίνονται πιο ξεκάθαρες, παρόλο που μέχρι τώρα έμοιαζαν εξαιρετικά περίπλοκες.

Παρθένος
Στο πρώτο μισό της ημέρας νιώθεις πως όλα είναι μάταια. Απόφυγε την υπερβολική καταπόνηση, τόσο σε σωματικό όσο και πνευματικό επίπεδο. Μην το παρακάνεις σήμερα, γιατί δεν θα μπορείς να συνεχίσεις αύριο. Χαλάρωσε. Προσωρινά βάλε ένα στοπ στις συμφωνίες κάθε είδους, γιατί το πιθανότερο είναι πως σε αυτή τη φάση δεν θα καταφέρεις να τις εκπληρώσεις. Απομακρύνσου από ένα πρόβλημα, δώσε χρόνο στο μυαλό σου να ξεκουραστεί και αν πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε κάτι, καλύτερα να αφήσεις την διαίσθησή σου να σε οδηγήσει. Καθώς η μέρα προχωρά, ανακτάς την ικανότητά σου να εστιάζεις την προσοχή σου σε ένα ζήτημα.

Ζυγός
Διάφοροι παράγοντες αποσπούν την προσοχή σου από την δουλειά, τουλάχιστον στο πρώτο μισό της ημέρας. Η διαίσθησή σου δεν σου δίνει ξεκάθαρα μηνύματα, σε αντίθεση με την φαντασία σου που οργιάζει πάλι σήμερα. Η κοινωνική σου ζωή χαρακτηρίζεται από μια σύγχυση. Θυμήσου πως η ενοχή μπορεί να εμποδίσει μια υγιή σχέση ή ακόμα και την σωστή λήψη αποφάσεων. Μερικές από τις κινήσεις των γύρω σου, σου θυμίζουν το παρελθόν και σε γεμίζουν ανασφάλεια. Είναι κάτι προσωρινό. Μην παίρνεις τα πάντα τόσο προσωπικά και μην ενεργείς αυτές τις μέρες με βάση την καρδιά και το συναίσθημα.

Σκορπιός
Μην προσπαθήσεις να συμπληρώσεις κενά σήμερα. Μια τρύπα στο νερό θα κάνεις. Σπατάλη ενέργειας και μόνο. Η μέρα είναι χαλαρή και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. Οπότε σταμάτα να σκέφτεσαι πώς, τί, γιατί, και απόλαυσέ το. Έχε στο νου σου πως δεν έχεις δει ακόμα ολόκληρη την ιστορία. Υπάρχουν κομμάτια της που σου είναι εντελώς άγνωστα ακόμα. Επίλεξε πιο ευφάνταστες δραστηριότητες. Απόφυγε την δέσμευση σε αυτή τη φάση. Αναζήτησε τρόπους ώστε να αποδράσεις από το υπερβολικό στρες και άγχος που σε διακατέχει.

Τοξότης
Το πρώτο μισό της ημέρας, ξέρεις ακριβώς τι θέλεις. Αυτό όμως μπορεί να μην ισχύει για ολόκληρη την ημέρα. Δηλαδή αν σε πιάσει μια μανία και αναζητάς άμεσα αποτελέσματα στα διάφορα ζητήματά σου, να ξέρεις πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί σήμερα. Είναι μια καλή στιγμή για την γέννηση νέων ιδεών. Για να τις υλοποιήσεις ωστόσο περίμενε μια ακόμα καλύτερη στιγμή. Δεν είναι μακριά. Οι γύρω σου σου φανερώνουν απρόβλεπτες ειδήσεις, που σου γεννούν μια αβεβαιότητα, σε προβληματίζουν και τελικά σε εμποδίζουν να διασκεδάσεις. Ταυτόχρονα μπορεί να χάσεις προσωρινά την επαφή με κάποιον αγαπημένο σου ή να αμφιβάλλεις για ένα πρόσωπο στη ζωή σου, αλλά αυτά τα συναισθήματα θα φύγουν γρήγορα.

Αιγόκερως
Στο πρώτο μισό της ημέρας, δεν γλιτώνεις τα μπερδέματα. Θα είναι δύσκολο να αποκτήσεις αυτό που θέλεις σήμερα, ειδικά αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρη ότι το θέλεις ή το αξίζεις. Οι περισπασμοί μπορεί να είναι πολλοί, ιδιαίτερα στα κοινωνικά σου, και το μυαλό σου έχει την τάση να περιπλανάται. Μπορεί να μπεις στον πειρασμό να κάνεις ελιγμούς για να βγεις από μια δυσάρεστη ευθύνη. Στη διαδικασία αυτή ωστόσο πρόσεξε να μην περιπλέκεις τα πράγματα, προκειμένου να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Μην πιέζεις για μια απάντηση, καθώς οι υπόλοιποι γύρω σου δεν είναι έτοιμοι να σου την δώσουν.

Υδροχόος
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να αισθάνεσαι λίγο εκτός ρυθμού, αλλά αυτό είναι κάτι προσωρινό. Αν ζητάς σαφείς απαντήσεις σήμερα, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς. Απόφυγε τις λανθασμένες αντιλήψεις των άλλων και προσπάθησε να μη λαμβάνεις υπόψιν σου τις υποσχέσεις που σου δίνουν τώρα. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου. Σήμερα μπορείς να επικοινωνήσεις ένα προσωπικό θέμα και να έχεις και αποτέλεσμα. Η πίστη στους άλλους ωστόσο δε επιτρέπεται τώρα.

Ιχθύες
Στο πρώτο μισό της ημέρας, οι ασάφειες και οι ανησυχίες σε κάνουν να νιώθεις πως έχεις χάσει το κέντρο σου. Απόφυγε πιθανές παρεξηγήσεις, καθώς σε αυτή τη φάση είναι δύσκολο να διακρίνεις τι είναι σωστό και τι λάθος. Ωστόσο αυτή μπορεί να είναι μια
καλή στιγμή για να εστιάσεις την προσοχή σου στην βελτίωση της ψυχικής σου υγείας. Ειδικά καθώς κυλά η μέρα. Η όψη Ερμή – Ουρανού μπαίνει στο παιχνίδι και σου γεννά νέες ιδέες και σκέψεις. Είναι μια καλή μέρα για να μοιραστείς παλιές σου ιστορίες.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα