Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

14.06.2024 / 7:11
iStock-540531058-e1718300235822-1

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Αυτή μπορεί να είναι μια ψυχικά πολυάσχολη περίοδος και δυνητικά διαφωτιστική. Μετά από κάποια ψυχική αμφιταλάντευση, είναι μια καλή ιδέα να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, τις ειδήσεις και τις ιδέες που παρουσιάζονται τώρα και τις επόμενες μέρες, με τον Ήλιο και τον Ερμή να ενώνουν τις δυνάμεις τους στον τομέα της επικοινωνίας σου. Είναι ένα προσωπικό θέμα για σένα, ακόμα κι αν η προσοχή είναι στη λογική, διανοητική πλευρά και κάτι μπορεί να υλοποιηθεί ή να αποφασιστεί. Αυτή επίσης είναι μια καλή στιγμή για δημιουργική γραφή ή ρομαντική έκφραση.

Ταύρος

Ο Ήλιος και Ερμής συναντιούνται σήμερα στον 2ο οίκο σου και μπορεί να προκύψουν σημαντικές ιδέες και σκέψεις που σχετίζονται με επαγγελματικά, χρήματα ή ψυχαγωγία. Μπορεί να υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και συζητήσεις σε επαγγελματικά θέματα, οικονομικά, προσωπικά αντικείμενα, τιμαλφή ή σε άλλο επίπεδο θέματα σεβασμού και αξιών. Μπορεί να υπάρχουν καλά νέα ή κάτι που ενισχύει την αυτοπεποίθηση και την ελπίδα σου για το μέλλον, σχετικά με τις πρακτικές σου υποθέσεις. Η σαφήνεια ή περισσότερες λεπτομέρειες αποκαλύπτονται τώρα και ότι ήταν παλαιότερα απλά πιθανότητες τώρα ανθίζουν.

Δίδυμοι

Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται σήμερα στο ζώδιο σου και η έκφραση των επιθυμιών σου μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι μια ανάγκη να εκφραστείς ή να επικοινωνήσεις με κάποιον. Οι γύρω σου σε ακούν ή απευθύνονται σε σένα για τη γνώμη σου. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ουσιαστικές συνειδητοποιήσεις και διευκρινίσεις. Μια ιδέα μπορεί να ανθίσει πλήρως ή να φτάσουν οι πληροφορίες που περίμενες και να δεις λεπτομέρειες που δεν έβλεπες στο παρελθόν. Είσαι πιο επικοινωνιακή και ίσως πιο πολυάσχολη περίοδος απ’ το συνηθισμένο.

Καρκίνος

Ο Ήλιος και ο Ερμής συναντιούνται στον τομέα του εσωτερικού σου κόσμου σήμερα, φωτίζοντας ένα μακροχρόνιο πρόβλημα, καθώς οι λεπτομέρειες συμπληρώνονται και αποκαλύπτονται. Αυτή η επιρροή διευκολύνει την επικοινωνία ή τον εξορθολογισμό ενός θέματος που προηγουμένως ήταν δύσκολο να εκφραστεί ή να κατανοηθεί. Ένα θέμα του παρελθόντος μπορεί να επανέλθει καθώς αποκαλύπτονται νέες πληροφορίες. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αισθάνεσαι πολύ καλά όταν ανακαλύπτεις κάτι νέο. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να δεις πως θα κάνεις ένα όνειρο πραγματικότητα.

Λέων

Μια ευθυγράμμιση μεταξύ του Ήλιου και του Ερμή βοηθά να ξεκαθαρίσεις ένα θέμα που σχετίζεται κυρίως με φιλία ή ένα έργο. Αυτή η διέλευση τραβάει αρκετή πνευματική δραστηριότητα ή ένταση. Είναι μια καλή στιγμή να φέρεις μια ιδέα σε πλήρη άνθιση. Μπορεί να είσαι γεμάτος ενθουσιασμό και προσμονή για τις νέες ιδέες σχετικά με μακροπρόθεσμα σχέδια και έργα, ή εναλλακτικά οι λεπτομέρειες ενός σχεδίου να αποκαλύπτονται τώρα. Οι ιδέες και οι συνειδητοποιήσεις σε κάνουν να νιώθεις αισιόδοξος και είναι μια καλή στιγμή για να ξεκαθαρίσεις κάτι, να μάθεις και να επικοινωνήσεις τις ανάγκες και τις προθέσεις σου.

Παρθένος

Μπορεί να λάβεις ιδιαίτερη προσοχή τώρα ή ορισμένα σχέδια μπορούν να εκπεραιωθούν, καθώς προκύπτουν νέες λεπτομέρειες. Αυτή μπορεί να είναι μια σημαντική περίοδος για την εργασία, την καριέρα, την πορεία της ζωής ή την κατεύθυνση σου, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ευθυγραμμίζονται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα. Μπορεί να προκύψουν νέες γνώσεις για την επαγγελματική σου πορεία ή τα επαγγελματικά σχέδια σου, τα οποία μπορούν να σε ωθήσουν προς τα εμπρός και να σε παρακινήσουν. Μπορεί να καταγράψεις μια ιδέα σου, ή να τη μοιραστείς που προηγουμένως μόνο σκεφτόσουν.

Ζυγός

Οι ενέργειες σήμερα ενισχύουν τη διαύγεια, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τις σπουδές, τις επικοινωνίες ή την ανταλλαγή ιδεών. Οι λεπτομέρειες προκύπτουν σε οποιοδήποτε από αυτά τα θέματα, προσφέροντας σου μια νέα προοπτική. Σήμερα οι πλανήτες φέρνουν ένα κύμα θετικής ενέργειας και διαύγειας. Είναι μια καλή στιγμή για λήψη αποφάσεων και επίλυση προβλημάτων. Οι συζητήσεις, τα νέα και οι σκέψεις μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις τις παρανοήσεις και να κάνεις σταθερά σχέδια. Μπορεί να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα στην ατμόσφαιρα ή μια σημαντική αποκάλυψη ή σύνδεση.

Σκορπιός

Οι διελεύσεις σήμερα φέρνουν μια δημιουργική εστίαση στην προσωπική ή οικονομική σου ζωή και αυτές οι ενέργειες είναι λογικές και καινοτόμες. Ο Ήλιος κυβερνά τον τομέα της καριέρας σου και συνεργάζεται με τον Ερμή στον τομέα της προσωπικής σου ζωής , υποστηρίζοντας τη δημιουργία συναρπαστικών στρατηγικών για την εργασία ή το μέλλον σου. Μπορεί επίσης να δεις μια οικεία σχέση, την προσωπική σου ψυχολογία και τις εσωτερικές σου επιθυμίες ή οικονομικά ζητήματα πιο ξεκάθαρα. Αυτό έρχεται μετά από κάποια αμφιβολία, αλλά αξίζει τον κόπο! Ίσως καταλήξεις σε ένα αποφασιστικό συμπέρασμα.

Τοξότης

Σήμερα η ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Ήλιο στον τομέα της συνεργασίας σου, φέρνει σαφήνεια και αντικειμενικότητα σε ένα θέμα. Σε προτρέπει να ταξινομήσεις, να επεξεργαστείς και να οργανώσεις τις σκέψεις σου. Οι συνομιλίες ή οι αλληλεπιδράσεις με ένα σημαντικό άτομο μπορεί να είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικές, ουσιαστικές ή παρακινητικές. Μια ορθολογική προσέγγιση φαίνεται να είναι πιο φυσική υπό αυτή την επιρροή και ενώ οι συνομιλίες μπορεί να μην εμπλέκουν τα συναισθήματα σου, μπορεί να είναι εποικοδομητικές και ιδιαίτερα δίκαιες.

Αιγόκερως

Καθώς ο Ερμής με τον Ήλιο συναντιούνται στον τομέα της εργασίας και των υπηρεσιών σου μπορείς να δεις ένα θέμα πιο καθαρά. Μια ιδέα έρχεται σε πλήρη άνθιση και μπορεί να αφορά την υγεία, τις καθημερινές υποθέσεις, τις δουλειές ή την εργασία σου. Μπορεί να σκεφτείς ιδιαίτερα τη βελτίωση οποιουδήποτε από αυτά τα θέματα και οι συζητήσεις ή οι ειδήσεις μπορούν να οδηγήσουν σε νέα ξεκινήματα. Έχεις πολλά να κερδίσεις από αυτά που βλέπεις και ανακαλύπτεις τώρα. Με αυτή την ευθυγράμμιση τα θέματα επικοινωνίας τείνουν να κυριαρχούν.

Υδροχόος

Η σημερινή ευθυγράμμιση Ήλιου – Ερμή σε πλαισιώνει και σε βοηθά να καταλάβεις το νόημα. Δε βοηθά μόνο με τη σαφήνεια σε ένα θέμα, αλλά μπορεί να βοηθήσει στην προώθηση ενός σχεδίου ή στη διευκόλυνση μια απόφασης. Αυτή μπορεί να είναι μια στιγμή για να αποκτήσεις κάποια καλύτερη εικόνα σχετικά με δημιουργικά έργα, μια σχέση ή ένα χόμπι. Νιώθεις μεγαλύτερη υπερηφάνεια για τη δουλειά, τις ιδέες και τις πεποιθήσεις σου. Τα δημιουργικά έργα θα μπορούσαν να φτάσουν σε ένα σημείο καμπής ή μπορεί να υπάρξει μια ρομαντική αποκάλυψη που σχετίζεται με ένα θέμα που έχει ξεκινήσει από τα τέλη Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Μπορεί να είναι μια περίοδος ξεχωριστών, ουσιαστικών συζητήσεων για ή με την οικογένεια, καθώς ο Ήλιος και ο Ερμής ενώνουν τις δυνάμεις τους στον 4ο οίκο σου. Τα πράγματα μπορεί να ξεκαθαρίζουν στο σπίτι ή στις συνθήκες διαβίωσης και οι ιδέες μπορούν να ανθίσουν τώρα. Η ανάγκη για ψυχική δραστηριότητα είναι ισχυρή σήμερα και μπορεί να σου αρέσει ιδιαίτερα να κάνεις σχέδια, να λύνεις προβλήματα και να χειρίζεσαι λεπτομέρειες. Είσαι περήφανις για την ικανότητα σου να χειρίζεσαι προσωπικά θέματα! Σημαντικές ιδέες, νέα ή συζητήσεις μπορεί να είναι μέρος της ημέρας σου, ακόμα κι αν δεν γνωρίζεις ακόμη την αξία τους.

tlife.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα