Ζώδια: Πώς θα είναι η μέρα σου;

23.03.2023 / 8:30
9f5bdc26-77a4-437b-b01c-df39b9c42f9e

Κριός: Δύναμη έχετε αρκετή και το πλανητικό σκηνικό σάς δίνει ακόμα περισσότερη. Όμως, επειδή είστε παρορμητικοί, καλό είναι να έχετε υπό έλεγχο τη δράση σας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

Ταύρος: Η προσοχή σας στρέφεται σε οικονομικά θέματα, κυρίως γιατί δεν έχετε σκοπό αυτή τη χρονιά να ξεμείνετε ούτε από χρήμα ούτε από ιδέες για να βγάλετε περισσότερα. Ο Άρης φροντίζει για την αντοχή σας στα δύσκολα.

Δίδυμοι: Ο,τι έχει να κάνει με υποχρεώσεις προς τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, διευθετείται με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Οι συνθήκες ευνοούν ιδιαίτερα αυτούς που πηγαίνουν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.

Καρκίνος: Ένα πρόβλημα υγείας που σας έχει απασχολήσει στο παρελθόν επανέρχεται, κυρίως για να σας θυμίσει ότι οι παράγοντες που είχαν συμβάλει στην εμφάνισή του δεν πρέπει να παρουσιαστούν ξανά στη ζωή σας. Ενα άλλο θέμα της ημέρας είναι τα εργασιακά θέματα. Μήπως αλλάζετε δουλειά;

Λέων: Έντονη δραστηριότητα, διάθεση για νέες περιπέτειες και αστείρευτη ενέργεια για να κάνετε αυτά που θέλετε. Με το ξεκίνημα της μέρας, αμέσως αισθάνεστε την «ανάφλεξη». Έτσι, πολλές από τις υποθέσεις σας που πήγαιναν πίσω ξαναπαίρνουν μπρος.

Παρθένος: Οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούσαν καιρό, σήμερα στο τραπέζι προς συζήτηση και επίλυση. Ο Κρόνος σάς δίνει ορθή κρίση, καθαρή σκέψη, αλλά και αποφασιστικότητα για να λύσετε όποια δυσκολία ή εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας.

Ζυγός: Αντοχή και δύναμη για να αντεπεξέλθετε στις αντιξοότητες που θα βρεθούν μπροστά σας. Παρ’ όλες τις δυσκολίες όμως, εσείς είστε σε θέση να ασχοληθείτε και να λύσετε και το πιο δύσκολο πρόβλημα.

Σκορπιός: Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύετε, γιατί οι αγορές σας επηρεάζονται και γίνονται με βάση το ένστικτο της στιγμής και όχι βάσει των πραγματικών καταναλωτικών σας αναγκών. Αν δεν θέλετε να έχετε απώλεια χρημάτων, φροντίστε ανάλογα.

Τοξότης: Προκύπτουν νέα δεδομένα και καινούργιες πληροφορίες σχετικές με τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν. Αυτό σας επιτρέπει να δραστηριοποιηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο, στους κατάλληλους τομείς.

Αιγόκερως: Θα υπάρξουν οικογενειακές διαφωνίες, σκαμπανεβάσματα με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνετε και τον διαιτητή σε κάποιους καβγάδες. Σε κάθε περίπτωση, να διατηρείτε ψύχραιμη στάση και με σοφία και ισότιμη αντιμετώπιση να δώσετε λύσεις.

Υδροχόος: Δύναμη και αντοχή για να προωθήσετε τα σχέδιά σας, που εξελίσσονται μέσα από συλλογικές προσπάθειες και ομαδικές δραστηριότητες. Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ιδανικά θα φέρει αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Ιχθύες: Δυναμικά θα αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στο κοινωνικό σας περιβάλλον και θα προβείτε και σε ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ φίλων και γνωστών. Από την άλλη μεριά, σας περιμένει επαγγελματική καταξίωση, αλλά προσοχή στο χειρισμό των εσόδων σας.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα