Παρασκευή, 17.09.2021, 10:19 πμ

«Ζήσε τη ζωή σου»! Μέλινα Ασλανίδου και Στέλιος Ρόκκος μας μιλούν για τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει το μουσικό τους πρόγραμμα που θα απολαύσουμε στην Πάτρα

06.07.2021 / 11:39
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
rokos_aslanidou

Συνέντευξη στην Κατερίνα Τσουκαλά

Με την προτροπή «Ζήσε τη ζωή σου», ο Στέλιος Ρόκκος και η Μελίνα Ασλανίδου, την ερχόμενη Τετάρτη στις 7 Ιουλίου, στο γήπεδο της Παναχαϊκής, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και με τις μεγάλες τους επιτυχίες, θα προσπαθήσουν να συμπεριλάβουν στο «μουσικό τους διάλογο» και το κοινό της Πάτρας. Με το σύνθημα «Live your life» μας δηλώνουν πως ήρθε η στιγμή να πάρουμε τις ζωές στα χέρια μας και να ζήσουμε όλοι μαζί με περισσότερη ζωντάνια και αισιοδοξία. Μας υπόσχονται… πολλές εκπλήξεις, πολύ χιούμορ, ξεχωριστές ενορχηστρώσεις και πάρα πολύ ενέργεια.

Ζήσε τη ζωή σου… #liveyourlife. Με αυτό το motto ξεκίνησε το ταξίδι σας σε όλη την Ελλάδα. Τι πρόκειται να «ζήσουμε» σε αυτό το «μουσικό σας διάλογο»;

Μ.A: «Θα ζήσουμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Έχει επιμεληθεί όλο το πρόγραμμα ο Στέλιος, που αυτό σημαίνει ότι θα έχει πολλές εκπλήξεις, πολύ χιούμορ, πάρα πολύ ενέργεια, με πολλές μουσικές ιδέες, ξεχωριστές ενορχηστρώσεις. Nιώθω μεγάλη χαρά που θα μοιραστώ το καλοκαίρι μου μαζί του».

Σ.Ρ: «Όταν έχεις μια φωνή, όπως είναι η Μελίνα Ασλανίδου, δεν έχεις να σκεφτείς πολλά. Σου ανοίγει άλλους δρόμους δεν κάθεσαι να σκέφτεσαι αν αυτό μπορεί να γίνει ή όχι. Σου αφαιρεί τα όρια της σκέψης και κάθεσαι και κάνεις πράγματα που δεν μπορούσες να κάνεις σε άλλη περίπτωση».

Πως βιώσατε τη συνθήκη της πανδημίας; Άφησε κάτι αυτή η περίοδο, θετικό ή αρνητικό;

Μ.Α: «Το θετικό που μας άφησε ο χρόνος, είναι ότι μας επέτρεψε να έρθουμε σε επαφή με το δικό μας εαυτό, γιατί αυτό που κάναμε τόσα χρόνια είναι να προσφέρουμε στον κόσμο και είναι και αυτό που ξέρουμε πολύ καλά να κάνουμε».

Σ.Ρ.: «Το αρνητικό είναι ότι δεν έβλεπες με σιγουριά το αύριο».

Ο Στέλιος είναι για μένα…. Η Μελίνα είναι για μένα …. Συμπληρώστε τη φράση

Μ.Α: «Έμπνευση».  

Σ.Ρ: «Ευκαιρία να παίξω και να δοκιμάσω πράγματα που δεν θα έπαιζα και δεν θα δοκίμαζα σε άλλη περίπτωση».

Πως αποφασίσατε να αφήσετε τις ανέσεις μιας μεγαλούπολης και να μετακομίσετε στην επαρχία; Σας λείπει κάτι;

Μ.Α: «Ήταν ένα όνειρο μου να ζήσω σε μια άλλη κοινωνία που είναι πιο κλειστή και πιο μαζεμένη. Βέβαια μιλάμε για την πιο όμορφη πόλη της Ελλάδος, τα Χανιά. Μετά την Θεσσαλονίκη ήταν μια πόλη, που ήθελα να μείνω, άρπαξα την ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη. Θεωρώ πως δεν μου λείπει τίποτα τα αγαπώ τα Χανιά και περνάω τέλεια. Αν έλεγα ίσως πως μου λείπει κάτι θα ήταν οι φίλοι μου». 

Σ. Ρ: «Πολύ εύκολα χωρίς δεύτερη σκέψη, δεν έφυγα και ποτέ, το μυαλό μου ήταν πάντα εδώ, οπότε έφερα και το κορμί μου και περνάμε μια χαρά».   

Πιστεύετε ότι υπάρχει κοιτίδα νέων ταλέντων μέσα στα talent shows; Τι συμβουλή θα δίνατε στα παιδιά που θέλουν να ακολουθήσουν το δικό σας επιτυχημένο μονοπάτι;

Μ.Α: «Κοιτίδα καλών καλλιτεχνών υπάρχει παντού, απλώς τα παιδιά αυτά κάνουν το βήμα παραπάνω να εκτεθούν και καμιά φορά ψάχνουν να βγουν από το αδιέξοδο που βρίσκονται. Αλλά χωρίς δουλειά δε γίνεται τίποτα ακόμα και να σε γνωρίσει το κοινό, αναγκαστικά πρέπει να δουλέψεις σκληρά, είτε είσαι στο ξεκίνημα, είτε πιο μετά. Και είναι και πολλά πράγματα που παίζουν ρόλο για να φτάσεις στον στόχο σου: η τύχη, η αντίληψη, το timing».

Σ.Ρ: «Ελπίζω να γίνονται καλύτεροι, για να κάνουν καλύτερη καριέρα. Μέσα από αυτό το συνονθύλευμα κάποια στιγμή μπορεί να ξεπροβάλει κάτι, αλλά γίνονται τόσο γρήγορα και επιφανειακά, που ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιες πολύ καλές φωνές θέλουν το χρόνο ή τη σωστή στιγμή για να ξεπροβάλλουν.  Δεν βλέπεις κάτι καινούργιο στην ουσία βλέπεις απλά έναν καλό τραγουδιστή, μια καλή τραγουδίστρια. Ο Μπρέγκοβιτς μου είχε πει ότι στην Ελλάδα υπάρχουν φορές που το κοινό τραγουδάει καλυτέρα από τους τραγουδιστές».

κ.Ασλανίδου: Φτάνει και περισσεύει… Μια πολύ όμορφη συνεργασία με την Γλυκερία και τον Γιώργο Θεοφάνους

Μ.Α: «Με την Γλυκερία μας συνδέει μια σχέση πολλών χρόνων, με αγάπη, εκτίμηση και θαυμασμό. Είναι μια από τις δασκάλες μου και ήταν ευχής έργο να συνεργαστούμε. Είναι ένα τραγούδι που μιλάει για το σήμερα είναι όλο αυτό που ζήσαμε στην καραντίνα, ο Θάνος Παπανικολάου το περιέγραψε με το δικό του υπέροχο, γλαφυρό τρόπο και ο Γιώργος Θεοφάνους το έντυσε με μια μουσική που διαφοροποιείται σχεδόν από όλα του τα τραγούδια του. Αυτήν την φορά είναι εντελώς διαφορετικός από ό,τι έχουμε ακούσει».

κ.Ρόκκο: Δεν φοβήθηκα… Ενα τραγούδι που αγαπήθηκε πολύ

Σ.Ρ: «Το κομμάτι έχει αγαπηθεί πάρα πολύ γιατί είναι πολύ αληθινό γράφτηκε στην πρώτη καραντίνα και μιλάει για το πώς βίωσα την κατάσταση. Πρόσεχα πιο πολύ για τους άλλους και όχι τόσο για έμενα, προστατεύοντας τον εαυτό μου, ένιωθα ότι προστατεύω και τους άλλους».


 

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα