Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν με αλλοίωσαν και δεν με κάρφωσαν στο τέλος»

30.12.2022 / 7:28
zinakoutselini-3

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση και για τις σχέσεις που δημιούργησε μέσα από τον χώρο.Η ίδια ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έβαλε έναν φίλο της πάνω από έναν απλό συνεργάτη της και άλλο η δουλειά άλλο η φιλία.

Αυτό το κάνεις γιατί νιώθεις ελεύθερη;

Αυτό το κάνω για να νιώθουμε και οι δύο πλευρές ελεύθερα! Από μικρό παιδί στριμώχτηκα αρκετά. Μεγαλώνοντας, αυτό ήθελα να το βγάλω από πάνω μου. Σε όλα τα χρόνια της ζωής μου δεν ήθελα να με δεσμεύσω με κάποιο συμβόλαιο. Έχει αποδειχτεί όλα αυτά τα χρόνια πως δεν έφυγα από πουθενά χωρίς αφορμή».

Είσαι δηλαδή καλά στο STAR.

«Με το STAR είμαστε μεγάλα παιδιά. Είναι ένας σταθμός που έχει πολλά χρόνια και παράσημα πάνω του. Μεγάλωσα πια και θεωρώ ότι, όταν ενήλικες άνθρωποι δένονται με σκοινιά αγάπης, δύσκολα αυτά κόβονται».

Υπάρχουν αληθινά «σκοινιά αγάπης» στις σχέσεις των ανθρώπων στα ΜΜΕ;

«Εννοείται πως υπάρχουν και απόδειξη αυτών των σχέσεων είναι τα τόσα χρόνια φιλίας που έχω με πολλούς ανθρώπους του χώρου. Είναι αυτό που λέω πάντα, ότι με τους ανθρώπους που εργαστήκαμε, διαφωνήσαμε, τσακωθήκαμε μας συνδέουν πολύ περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Στο τέλος αυτό που πάντα μένει είναι οι στιγμές που έζησαν οι άνθρωποι στα εύκολα και στα δύσκολα που πέρασαν παρέα».

Όλα αυτά τα χρόνια δέχτηκες πισώπλστα μαχαιρώματα;

«Δεν ξέρω αν δέχτηκα πισώπλατα μαχαιρώματα, πάντως ξέρω σίγουρα ότι δεν με αλλοίωσαν και δεν με κάρφωσαν στο τέλος».

Έχεις δημιουργήσει μια νέα γενιά παρουσιαστών… Είσαι υπερήφανη γι’ αυτούς;

«Για όλους! Αν δεν σε θαυμάζω επαγγελματικά, δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί σου! Με όσους ανθρώπους μοιραστήκαμε το ίδιο γραφείο, τους θαύμασα από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή που δουλέψαμε μαζί. Βέβαια άλλο αγάπη, άλλο φιλία, άλλο συνεργασία».

Δεν μπερδεύονται όμως λίγο αυτά στην τηλεόραση;

«Δεν τα μπέρδεψα ποτέ και ξέρουν οι άνθρωποί μου ότι στη δουλειά ήταν ο χαρακτήρας μου ακέραιος! Δεν έβαλα ποτέ φίλο μου πάνω από έναν αξιόλογο συνεργάτη που δεν ήταν φίλος μου και ενδεχομένως να είχα και έντονες διαφωνίες μαζί του. Για μένα όλοι οι άνθρωποι, είτε φίλοι μου είτε μη, στο κομμάτι της εργασίας είχαν την ίδια αντιμετώπιση», είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο Τηλέραμα.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα