Ζάκυνθος: Η ποινή του καλόγερου που κατηγορείται για απόπειρα βιασμού τουρίστριας

12.06.2023 / 21:55
Assyrian Christian Father Adda stands near St. Matthew monastery on Mount Maqloub, northeast of Mosul in Northern Iraq, some 400 km northwest of Baghdad January 6, 2004.  The Assyrian Orthodox Christmas is celebrated tomorrow with reference to the Julian calendar, which has a difference of two weeks to the Gregorian calendar.          
REUTERS/Alexander Demianchuk

Με ποινή 8μηνης φυλάκισης με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 600 ευρώ καταδικάστηκε ο καλόγερος που κατηγορείται πως αποπειράθηκε να βιάσει μέσα στη μονή του Αγίου Γεωργίου των Κρημνών, στις Βολίμες Ζακύνθου, μια 32χρονη τουρίστρια.

Ο 42χρονος μοναχός που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο μοναστήρι, καθώς ανήκει σε άλλη μονή των Ιωαννίνων, συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ωστόσο ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Η 32χρονη Αυστριακή, είχε επισκεφθεί τη Μονή, που βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το πασίγνωστο Ναυάγιο, το μεσημέρι της Παρασκευής, στις 9 του μήνα.

Η τουρίστρια ανέφερε ότι ο καλόγερος αρχικά τη θώπευσε, ωστόσο εκείνη κατάφερε να ξεφύγει, με τον ιερέα να την κυνηγά και να προσπαθεί εν τέλει να τη βιάσει. Τότε, η  32χρονη άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια. Ευτυχώς, η 32χρονη κατάφερε να του ξεφύγει και λίγο αργότερα να τον καταγγείλει.

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα