Ζάκυνθος: Ένας νέος άνθρωπος χρειάζεται τη βοήθειά μας

02.04.2021 / 9:24
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on email
Share on print
allilegyi

Ένας νέος άνθρωπος, από το Κερί Ζακύνθου, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεσα να χειρουργηθεί, όμως η οικονομική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να καταφέρει μόνος του να αποπληρώσει την επέμβαση.

Έτσι λοιπόν οι συγχωριανοί του σύστησαν μία επιτροπή που θα αναλάβει να μαζέψει τα χρήματα του μέχρι την Κυριακή 4 Απριλίου για την άμεση εγχείριση του.

Διαβάστε την ανακοίνωσή τους:

«Αγαπητοί συγχωριανοί,

Ένα δικό μας παιδί χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας.

Έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και χρειάζεται άμεσα να χειρουργηθεί. Η οικονομική του κατάσταση δεν του επιτρέπει να καταφέρει μόνος του να αποπληρώσει την επέμβαση.

Γι’ αυτό το λόγο έχει συσταθεί μια επιτροπή που θα αναλάβει να μαζέψει τα χρήματα του μέχρι την Κυριακή 4 Απριλίου για την άμεση εγχείριση του. Το ποσό ανέρχεται στα 3.500€ . Την επιτροπή αποτελούν: ο πάτερ Ιωάννης Παράσχης, ο Δημήτρης Στέφος, ο Σπύρος Χαραμής, ο Πέτρος Βυθούλκας και ο Σάκης Βυθούλκας (Γαρουφαλής).

Κεριώτες, όπως και στο παρελθόν έχουμε αποδείξει, σε δύσκολες στιγμές γινόμαστε ένα. Για άλλη μια φορά ήρθε η ώρα να δείξουμε την αλληλεγγύη, την αγάπη και την ανθρωπιά μας σε ένα δικό μας άνθρωπο, όπως μόνο εμείς ξέρουμε.

Κοινοτικό Συμβούλιο
Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Πολιτιστικός Σύλλογος».

imerazante.gr

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα