Ζαχαροπούλου και Κόλλια με Κανελλόπουλο

16.04.2023 / 18:00
Κωνσταντίνα-Κόλλια

Δύο δυναμικές γυναίκες με τη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο»

«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Διαμαντής Κανελλόπουλος, καθημερινά αυξάνει τη δυναμική  της Παράταξής του  «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο» συγκαταλέγοντας στο ψηφοδέλτιό του έμπειρους ανθρώπους της προσφοράς, αλλά και νέους ανθρώπους με διάθεση για αλλαγή προς το καλύτερο που αξίζει ο τόπος τους», αναφέρεται σε ανακοίνωση της παράταξης, αμέσως μετά την ανακοίνωση νέων υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι

Σύμφωνα με την παράταξη: «Ένας άνθρωπος ανήσυχος και άνθρωπος της προσφοράς, είναι η Ρουμπίνη Ζαχαροπούλου-Παπαδόγιαννη, η οποία αποφάσισε για πρώτη φορά να συμμετέχει στα κοινά και να είναι υποψήφια στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Κατάγεται από το Κάλφα Τριταίας, αλλά είναι μόνιμη κάτοικος του χωριού Ράχη Σταυροδρομίου. Υπηρέτησε ως νοσηλεύτρια σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της πατρίδας μας, το ΚΑΤ. Ασκώντας με υψηλό αίσθημα ευθύνης το λειτούργημά της και έχοντας ευαισθησία απέναντι στον συνάνθρωπο, δεν θα μπορούσαν να την αφήσουν αδιάφορη τα προβλήματα που δυσκολεύουν τον τόπο, που τόσο πολύ αγαπά.

Μία ακόμη δυναμική συμμετοχή στο ψηφοδέλτιό του Διαμαντή Κανελλόπουλου , αποτελεί η Κωνσταντίνα Κόλλια, η οποία κατάγεται από την Αγριλιά, και είναι μόνιμη κάτοικος Χαλανδρίτσας.

Η Κωνσταντίνα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας και τιμά με τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη της την Παράταξη «Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο».

Ως νέος άνθρωπος, με φρέσκιες ιδέες, διάθεση προσφοράς και αγώνα για την πρόοδο του τόπου δε θα μπορούσε να λείπει από την ομάδα . Νιώθοντας την ανάγκη να μετέχει στις εξελίξεις του τόπου και να μη συμβιβάζεται παρατηρώντας απλά τα όσα διαδραματίζονται, ενώνει την προσπάθειά της στον κοινό αγώνα. Το πρόσωπό της αποτελεί μία ακόμη πολύτιμη συνοδοιπόρο!

Καλωσορίζουμε και τις δύο υποψήφιους και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

trending

πρωτοσέλιδα