Ζαχαρόπουλος και Κωστόπουλος με Κανελλόπουλο στη «Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο»

26.03.2023 / 9:00
Άγγελος Κωστόπουλος

Δύο ακόμη υποψήφιοι συντάχθηκαν στην προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου Ερυμάνθου, Διαμαντή Κανελλόπουλου. «Ο δημοτικός συνδυασμός  ‘’Νέα Συμπόρευση για τον Ερύμανθο’’ αποτελεί  πλέον έναν ενεργό και συνεχώς αναπτυσσόμενο συλλογικό φορέα.Τα μέλη που μέχρι στιγμής στελεχώνουν τον συνδυασμό αυτό  προέρχονται από όλες τις κοινωνικές ομάδες και έχουν τη διάθεση να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της περιοχής», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η οποία συνεχίζει ως εξής:

Ζαχαρόπουλος και Κωστόπουλος με Κανελλόπουλο στη «Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο» 3

«Μία ακόμη δυναμική και επιτυχημένη προσθήκη , αποτελεί ο Τάκης Ζαχαρόπουλος. Κάτοικος Κάλφα, πρώην αστυνομικός, νέος αυτοδιοικητικός και μάρτυρας της παύσης προόδου του Δήμου Ερυμάνθου, δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχος της ευθύνης του για το καλύτερο. Το όνομά του ενισχύει τη θέση της Παράταξης ενόψει της προεκλογικής μάχης Της μάχης για έναν Δήμο που χρειάζεται επανεκκίνηση!

Ζαχαρόπουλος και Κωστόπουλος με Κανελλόπουλο στη «Νέα συμπόρευση για τον Ερύμανθο» 4

Με τη σειρά του, ο Άγγελος Κωστόπουλος, λαμβάνοντας την απόφαση να συμμετάσχει για πρώτη φορά στα κοινά, δυναμώνει κι αυτός την οικογένεια της Παράταξης. Κάτοικος Αγίας Βαρβάρας και γνώστης του πρωτογενή τομέα, μιας και είναι αγρότης, είναι έτοιμος να συμβάλλει προκειμένου ο Ερύμανθος να εκμεταλλευτεί κάθε προνόμιό του,Με πείσμα, και ακούραστη διάθεση νιώθει την υποχρέωση να μη μείνει αδρανής στα προβλήματα του τόπου του».

Ακολουθήστε το dete.gr στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Google News απο τον υπολογιστή αλλά και από την εφαρμογή Google News του κινητού σας.

Σχετικά Άρθρα

ροή ειδήσεων

πρωτοσέλιδα